Magician Ramana op paranormaalbeurs Sas van Gent

Op 21 januari is er weer een paranormaalbeurs in de Vlaanderenhal te Sas van Gent. Naast de vele kraams met producten en consulten verzorgt 'De zwevende tovenaar' Wouter Bijdendijk, alias ‘Magician Ramana’ een aantal bijzondere optredens.

Een van de bekendste stunts van Ramana is het in lotushouding boven de grond zweven. Hij demonstreerde dat al in televisieprogramma’s bij Barend en Van Dorp, Life & Cooking, Robert Jensen en Paul de Leeuw.
Naast een stel zweef-acts doet Magician Ramana tijdens de beurs op 21 januari ook een mind-reading-act. Als je meer wilt weten over Ramana, kun je een kijkje nemen op zijn website.

De Paranormaalbeurs in Sas van Gent wordt georganiseerd door Van Riemsdijk Beursorganisaties. Naast tal van ervaren paragnosten, mediums en tarotleggers, zijn er
ook altijd de diverse verkoopstands op het gebied van esotherie en spiritualiteit. De paranormaalbeurzen van Van Riemsdijk zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.

(Bron Illustratie: Flickr.com)

Lees ook:Paranormaalbeurs Sas afgelopen zondag best bezocht
Lees ook:Zondag Paranormale beurs in Sas van Gent
Lees ook:Tiende paranormaalbeurs in Ommen
Lees ook:Light Spirit Beurs in teken van gelijkheid en harmonie
Lees ook:Gratis groepslezing op volgende ParaView-beurs

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Magician Ramana op paranormaalbeurs Sas van Gent

  1. samira

    hoii meester wouter ik ben het samira ik zat bij u in de les was ergg leuk hoor maar nu ik meer weet ga ik ook wat laten zien in de klas waneer u terug bent oke doei dag
    !!Groetje van samira!!!

      /   Reply  / 
  2. iemand

    beste ramana

    ik vindt u een echte eikel!
    ik geloofde ontzettend in u en ging naar sas van gent voor de show en wat zie ik ( k zag het wel) u zit doodgewoon op een platformpje en een standaardje onder uw kleed ik vind u een echte eikel !

      /   Reply  / 
  3. chrissie

    Ik vind magician Ramana fantastisch. mij maakt het niet uit hoe hij het doet. het resultaat is erg mooi en hij doet het maar. een orginele man met moed zou ik zeggen.

      /   Reply  / 
  4. chrissie

    de eikel ben jij, omdat je iemand veroordeeld op iets wat hij nooit beweerd heeft.

      /   Reply  / 
  5. jaques

    Wat ik van deze magier gezien heb is zeer mooi. Het is prachtig wat hij doet. Ongelovelijk zelfs. Ofdat het magie, illusie of wat dan ook is maakt niet uit. Hij is gewoon geweldig en doet dingen waar ieder mens alleen van kan dromen.
    Sensationeel is het!

      /   Reply  / 
  6. willem

    beste ramana,

    ook al zou het nep zijn dat zweven boven de grond ik vind u nog steeds egt cool. u kunt namelijk 5 cent enz laten zweven( en dat staat dus niet op een plato) en u brenkt mensen weer wat dichter bij de paranormale gaven.

    gr.willem

      /   Reply  / 
    1. Sjaak

      Positief bedoeld: Pak eens een browser met spellingscontrole. “Echt” is met “ch”, “Plato” was een Grieks filosoof, “plateau” is het Franse woord voor “platform”, “brenkt” schrijf je als “brengt” en last but not least: goochelen en denken dat je superkrachten hebt, hebben geen bal met elkaar te maken. Succes!

        /   Reply  / 
  7. vinit singh

    ik kan ook zweven

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>