Vier de Maan van het Weerlicht

Aanstaande zaterdag 13 augustus is het weer volle maan. Wie graag de viering van deze Maan van het weerlicht wil meemaken, maar zaterdag andere plannen heeft, kan donderdag 18 augustus deelnemen aan de Maanviering van Triskal Healing Center, te Delft. “We zijn hier op aarde al een hele tijd bezig als mens om een eenheid en balans te vinden in onszelf en daarmee/daardoor ook met het Universum en alle dimensies die zich daarin bevinden”, laten Marianne en Monique van Triskal weten. “We moeten ons zeer bewust zijn dat de energie van deze maan van het weerlicht zeer belangrijk is in deze tijd van chaos, afgescheidenheid en heel belangrijk voor onze zoektocht naar werkelijke ziele-verbinding.”

“We mogen met deze maan gebruik maken van de krachtige en intense energie die we kunnen gebruiken om de verbinding van ziel tot ziel mogelijk te maken. Deze energie kan ons over het laatste stukje drempel helpen om onze ware IK te herkennen en te erkennen en van daaruit te handelen, puur vanuit ons zielegevoel; zonder angsten, onzekerheden, ego, boosheid, frustraties of welke emotie dan ook.
We handelen dan puur vanuit ons gevoel, vanuit compassie, vanuit eenheid, vanuit een totale verbinding wat leidt tot een totale samensmelting met ons ware Zijn.”

Wil je gebruik maken van de energie van de Maan van het Weerlicht, dan kun je meedoen aan de Volle Maanviering van Triskal Healing Center, in Delft. Meer weten over deze of andere activiteiten van Triskal? Kijk dan eens op de website.

Lees ook:Spiritualiteit in Delft
Lees ook:Spirituele dansavond bij Triskal in Delft
Lees ook:Vier de Bloedmaan in Delft
Lees ook:Earthdance verbind je weer met jezelf
Lees ook:Vanavond in Delft: Thema-avond ‘Volle Maan’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>