Midzomer Mistical Fair in Delft

Helderziende waarnemingen, etherische olien, rituelen, meditaties.. Maar ook reiki, klankhealing en verschillende massagevormen.. Dit alles komt aan bod tijdens de Midzomer Mystical Fair die aanstaande weekend wordt georganiseerd door Triskal Healing Centre te Delft.

De Midzomer Fair vindt plaats op een karakteristieke locatie in Delft. Twee dagen lang, en op zaterdag ook in de avond, kun je hier deelenemen aan verschillende workshops, meditaties, healingsessies en rituelen.
Ook worden er helderziende waarnemingen gedaan aan de hand van vele verschillende disciplines, zoals tarot, psychometrie, channeling, spiritueel tekenen, automatisch schrift en zelfs zandlezen.

Voor wie vind dat zijn of haar mentale of fysieke gezondheid wel een boost kan gebruiken kan op de Fair onder anderen terecht voor consulten en behandelingen op het gebied van Reiki, Quantum Touch en klanksessies.

Voor de spirituele shopaholic is er uiteraard een markt met verkoop- en informatiekramen op het gebied van aromatherapie, bach bloesems, fantasy kleding, sieraden en natuurlijk de exclusieve producten van Triskal Healing Centre zelf.

Wanneer het mooi weer wordt is er een mogelijkheid om lekker buiten doorte brengen en in de avond wordt er gezorgd voor een gezellig vuurtje.

De entree voor de zaterdag bedraagt 4 euro en voor de zondag 4,50 euro. Wie beide dagen gaat betaalt 8 euro. Je kunt gewoon aan de deur kaarten kopen. Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Een duikje in je vorige levens
Lees ook:Bloemenseance in Delft
Lees ook:Wat heeft zich afgespeeld in je vorige levens?
Lees ook:Thema-avond over vorige levens bij Triskal
Lees ook:Helderziende waarnemingen door middel van bloemen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Midzomer Mistical Fair in Delft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>