Dutch Angel Day 2011

In september wordt alweer de Dutch Angel Day georganiseerd. De eerste keer dat deze engelendag in Nederland werd gehouden, was in 2006. Sindsdien heeft de dag zich met een groot succes jaarlijks voortgezet. Het thema voor Dutch Angel Day 2011 is ‘De Ziel in voorbereiding voor 2012′.Deze vindt plaats op zaterdag 10 september 2011, in het Pim Jacobs theater in Maarssen. De dag is weer volledig verzorgd met biologische catering en net als eerdere jaren ontvang je een CD als aandenken aan de Engelendag.

In het kader van het thema ‘De Ziel in voorbereiding voor 2012′ wordt er deze dag gewerkt an het eigen trillingsverhoging in voorbereiding op 2012. “Annelies zal de Engeleninformatie over de Zieledelen bespreken en hoe je nu al voor 2012 aan je eigen verlichting kan werken”, laat de organisatie weten. “Samen zullen we helend en verlichtend werk doen. De Engelen zullen ons helpen onze persoonlijke Akasha te bezoeken en ons leren contact te maken met onze Individuele Goddelijke Ziel. De Engelen willen ons leren om samen met ze te werken en een bijzonder zachtaardige helende en steunende energie door te geven via de Angelhugs. De energie is krachtig maar heel liefdevol, we hebben dit nu sinds vorig jaar september tijdens een aantal workshops gebruikt en het wordt steeds duidelijker hoe het werkt. Het zijn bijzondere ervaringen en eenmaal geleerd kun je het altijd gebruiken. De mensen zien er na een Angelhug veel jonger uit.”

Er zijn op de Dutch Angel Day 2011 ook weer leuke stands met mooie Engelen artikelen en het team van Praktiserend Engelen Experts® biedt de mogelijkheid om gratis een korte Engelen Healing of Reading te ontvangen in de pauzes.

Dit jaar is Dutch Angel Day weer in samenwerking met de International Angel Day van Doreen Virtue. Zij vraagt haar Angel Therapy Practitioners® om op 10 september wereldwijd engelen dagen te organiseren om zo een positieve energie voor de Aarde en haar bewoners te creëren.

Meer informatie kun je vinden op de website van Annelies Hoornik.

Ben jij al eens op een Dutch Angel Day geweest? Ben je bekend met engelenenergie?

Lees ook:8 september: Dutch Angel Day
Lees ook:Dutch Angel Day 2010 komt er weer aan
Lees ook:Tweede Engelendag van Roy Martina
Lees ook:Neem een kijkje in 2008 met een Engelen Jaar Reading
Lees ook:Cursus Engelen ontmoeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>