Open Volle Maan-rituelen en Seizoensfeesten

Er is een nieuwe organisatie tot stand gekomen, die zich bezighoudt met het organiseren van zowel Volle Maan-rituelen als Seizoensfeesten, beiden bestemd voor iedereen die hierin geinteresseerd is. De organisatie, Gaia Anca, opgezet door Caroline Daalder en Anke Zack/ Auriane, werkt vanuit de Westerse Mysterietradities, zowel de Hekserij en het Sjamanisme.
Iedereen die hierin geinteresseerd is, mag aan de open rituelen deelnemen.

Men hoeft dus geen Heks of Sjamaan te zijn om aan de rituelen mee te doen. De enige vereiste is dat je geinteresseerd bent in het geheel en dat je het leuk vindt om mee te doen.

Gaia Anca bestaat uit Anke Zack en Caroline Daalder. Anke en Caroline hebben elkaar leren kennen op de cursus Magie en Mystiek die Anke organiseert en begeleidt in Centrum Djoj te Rotterdam. Het klikte vrijwel meteen tussen deze twee gezellige dames. Toen ze allebei bij dezelfde rituelengroep terecht kwamen leerden ze elkaar nog beter kennen en werd de vriendschap verdiept.

Anke en Caroline hebben velen eigenschappen en inzichten gemeen waaronder: spiritualiteit, plezier in het leven, plezier in de Magie van het leven, een positieve instelling, de passie voor het overbrengen van kennis, het graag in hogere sferen begeven maar wel ook met beide benen op moeder aarde blijven, humor, leergierigheid, en interactie met de groepen waar zij ook weer van leren. Ze hebben de keuze gemaakt om samen verder te gaan in het geven van cursussen, workshops, volle maan rituelen en seizoensfeesten. Het overbrengen en delen van kennis (en tegelijkertijd zelf ook blijven leren) is voor beide een onderdeel van het leven.

Het eerste Volle Maan-ritueel van Gaia Anca wordt gecombineerd met Halloween (Samhain) en valt op zaterdag 4 november, daar deze data erg dicht bij elkaar vallen. Men dient om 19:30 uur aanwezig te zijn.
De avond kan worden samengevat als een rituele viering, waarbij ook mag worden gelachen. Voor alle duidelijkheid: het wordt geen halloween-feestje! De avond zal draaien om magie, spiritualiteit en intuitie.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Gaia Anca, kun je terecht op de website.

Lees ook:Last minute volle maan-viering
Lees ook:Gaia Anca viert midwinter
Lees ook:Volle Maanviering van Gaia Anca
Lees ook:Tweede Volle Maan Ritueel van Gaia Anca
Lees ook:Ritueel voor Volle Maan en imbolc

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Open Volle Maan-rituelen en Seizoensfeesten

 1. Kees

  Ik lees niets over druiden. Hoort dat er ook bij??

  Kees

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Druiden mogen natuurlijk ook mee doen!

    /   Reply  / 
 3. sjaak van eersel

  hoi met sjaak ik was by jullie geweest om eens proef te draaien maar heb ontzettent druk gehad en vroeg my af of het mogelyk is om een tyydje by jullie te kunnen wonen op een kamer en dat ik het onderhoudt schilder werk en de tuinen by kan houden en een bedrag van zon 10 euro per dag betaal om mee te eten de reclasering is op de hoogte die zoeden nog naar jullie bellen dus als het kan laat my het weten ik zorg zeker voor onderhoud en klusjes rondom het centrum en pas my zeker goed aan en ben zelf reiki master en heb ook interessen in een cursus te gaan doen in het sjamanisme 0613227893

    /   Reply  / 
 4. sjaak

  slaapkamer gluurders heb ik door gegeeven illegaal afluisteren bedreigen van mensen die kostbare oplichters zyn tegen gekomen uitbaters profiteurs afperses uitspelers van ander mans te kort koming of verleden ze weten wie dat doet en juridiesch ben jy er nog niet klaar mee illegaale sekte arnhem

    /   Reply  / 
 5. django

  zeg hebben jullie wel eens gehoordt van kostbare oplichters praktyken versleutelde ip adressen kim goedhart en kop van het noorden waar ze zich overal mee bemoeien en manupileren en in andermans privegy zitten leed vermaak kanker processen die tegen de natuur in zyn gegaan om zwakheden uit te baten slaatjes uit te slaan of uit lust satans gevoelens handelen 020 adres is bekendt

    /   Reply  / 
 6. django

  zeg kunnen jullie die kostbare schatten ook op sporen op hoog nivau nee he corruptie machts misbruikers oplichters van en uitbaters versleutelde ip adressen kim goedhart en kop van het noorden daar zitten ze maar er zyn er genoeg die hun weten te vinden want wie de tekort komingen of zwakheden uitbaten willen gaan tegen de natuur in zeker met gluurders met zwarte maggie matras vraak uit een ander landt complot theorie groetjes ssjaak

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>