Last minute volle maan-viering

Gaia Anca last op het laatste moment een volle maan-viering in voor zaterdag 2 juni aanstaande. "Anders voelt het gewoon niet goed," vertellen de organisatoren van Gaia Anca, Anke en Caroline. "Daarom is er nu, ook door vele verzoeken van anderen, toch een laatste maanviering ingepland om het seizoen af te sluiten."

Het is aanstaande weekend de 'grasmaan' en het thema hiervan is groei en het leven vieren. Met het oog op de naderende zonnewende (midzomer op 21 juni) wordt het 2 juni een feest van verbinding en licht bij Gaia Anca.

Iedereen die daar zin in heeft is welkom om deel te nemen aan het ritueel, dat vooraf gaat met een sjamanistische trancereis. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben, zolang je maar overal voor open staat.

Kijk voor meer informatie op de website van Gaia Anca of neem contact op met Anke, telefonisch: 0181-882651, of via e-mail: [email protected].

Lees ook:Gaia Anca viert midwinter
Lees ook:Tweede Volle Maan Ritueel van Gaia Anca
Lees ook:Volle Maanviering van Gaia Anca
Lees ook:Vier Beltane, het feest van de liefde
Lees ook:Ritueel voor Volle Maan en imbolc

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>