Gratis naar lezing over hoogsensitieve kinderen

Op donderdag 10 maart vanaf 19.30 kun je luisteren, kijken, vragen stellen en meedoen in de lezing van Studio Sprankel over jouw hoogsensitieve kind. En als je je eigen stoel meebrengt, is de entree gratis!

[Copyright beeld: Bessi via Pixabay]

Hoog sensitieve kinderen zijn normale kinderen met als extra kwaliteit dat ze heel veel informatie tegelijkertijd ontvangen via de zintuigen. Ze merken het direct op als oma een nieuwe bril heeft, horen muizen onder de heg. Ze voelen details in de kleding (dus ook de labeltjes en naadjes) en staan vaak in de ‘hulpstand’. Hoog sensitiviteit is een prachtige eigenschap! Toch kan het (helpen) opvoeden van een hoog sensitief kind jouw als opvoeder, thuis of in je werk, voor uitdagingen plaatsen.

Slimme tips en trucs
In deze lezing van expert Ans Rozendal wordt voor jou duidelijk of jij ook te maken hebt met een hoog sensitief kind, thuis of via je werk. Kenmerken en valkuilen van hoog sensitiviteit, overprikkeling en stress komen aan bod. En je krijgt slimme tips en trucs hoe je hier mee kunt omgaan. Ook het thema beelddenken wordt besproken. Tijdens de interactieve lezing word je uitgenodigd handige ‘spelletjes’ en effectieve oefeningen mee te doen, zodat je ze zelf de volgende dag meteen al kunt toepassen! Dit helpt je kind te ontspannen en prikkels verwerken. Tijdens de pauze en na afloop is er gelegenheid voor het bekijken van materialen die bij het onderwerp van de lezing passen.

Studio Sprankel: praktijk voor hoogsensitieve kinderen
Studio Sprankel is een praktijk voor hoogsensitieve kinderen, hun ouders en de professionals rondom het gezin. Ans Rozendal is onderwijskundige en heeft haar praktijk in 2014 opgericht in de vorige woonplaats (Rutten). Sinds kort woont ze met haar gezin in De Hoeve. Ze zegt: “In de vorige woonplaats was geen ruimte voor workshops in de eigen praktijk. Hier wel, alleen is nog niet alle meubilair aanwezig. Daarom deze vrolijke actie; als je je eigen stoel meebrengt, kun je gratis zitten. Ook zonder stoel welkom natuurlijk, dan kun je een kaartje kopen bij de zaal.”

Meer informatie
Lezing Jouw hoogsensitieve kind
10 Maart van 19.30 tot 21.00 uur (zaal open 19.15)
Locatie: praktijk Studio Sprankel in De Hoeve
Kosten: gratis als je je eigen stoel meebrengt (en zonder stoel betaal je entreekosten)
Opgave en informatie: Studio Sprankel of Ans Rozendal 06 177 386 23


Lees ook:Hoogsensitieve kinderen en Sinterklaas
Lees ook:Meditatie voor kinderen: ontpoppende vlinder
Lees ook:Als je kind hoogsensitief is
Lees ook:Cursus voor Sensitieve kinderen
Lees ook:Is jouw kind hoogsensitief?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Gratis naar lezing over hoogsensitieve kinderen

 1. Monique

  Beste heer/mevrouw,
  Naar welk adres kan ik naar toe rijden als ik naar deze workshop wil gaan?
  Gr, Monique

    /   Reply  / 
  1. Ans

   Hallo Monique (en anderen),
   Leuk om te lezen dat je bij de lezing aanwezig wilt zijn.
   Praktische info (adres/inhoud/’hoe zit dat met die stoel’/kan ik ook zonder stoel deelnemen?) staat hier;
   http://www.studiosprankel.info/index.php?p=1_42_Lezing-Jouw-hoog-sensitieve-kind
   De lezing vind plaats in mijn praktijk; Studio Sprankel in De Hoeve (Tussen Wolvega en Noordwolde)

   Warme groet,
   Ans

     /   Reply  / 
 2. Saskia Bogaart Auteur

  Dat kun je het beste even navragen bij Studio Sprankel via [email protected]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>