Ga aan de slag met je persoonlijke levenswiel

Aanstaande zondag 25 oktober kun je bij Centrum De Quest terecht voor een sjamanistische dag, die in het teken staat van Het Levenswiel. De workshopdag is onderdeel van de cursus Sjamanisme van De Quest, maar elke les is ook ‘los’ te volgen.Op deze cursusdag ga je een begin maken met jouw eigen en persoonlijke levenswiel, waarmee je aan de slag kan in je eigen leven.

Een levenswiel is een praktisch werktuig dat kan helpen bij het vinden van antwoorden op vragen in zowel de dagelijkse praktijk, als in je spirituele leven. We leggen een begin van het levenswiel en iedere verdere stap ervaar jezelf en zo kan je je persoonlijke levenswiel langzaam verder uitbouwen. Het wiel is een ongecompliceerde plattegrond, als een soort kompas wat de windrichtingen aangeeft met een centrum, en dit centrum dat ben jij. In elk van deze richtingen ben je vrij om te gaan en op elk ervan zijn antwoorden te vinden, die zoals we kunnen gaan ontdekken elkaar beïnvloeden maar ook met elkaar gecombineerd kunnen worden.
 
De les begint met een uiteenzetting van de essentie van het levenswiel, gevolgd door een ontdekkingstocht door de krachten van het oosten, zuiden, westen en noorden. “Het levenswiel is een zeer waardevolle persoonlijke leidraad voor een ieder die zich verbonden voelt met de natuur”, laat Caroline van Centrum De Quest weten.

Zoals gezegd is deze les onderdeel van een cursus Sjamanisme, maar deze cursusdag door iedereen te volgen die geinteresseerd is in Het Levenswiel.

Wil je meer weten over deze en/ of andere aciviteiten van Centrum De Quest? Ga dan naar de website.

Lees ook:Vind de antwoorden op jouw vragen met jouw persoonlijke levenswiel
Lees ook:Sjamanistisch Ritueel ‘De kracht van het Zuiden’
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest
Lees ook:Cursus Sjamanisme van De Quest
Lees ook:Een intensieve kennismaking met het Sjamanisme

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ga aan de slag met je persoonlijke levenswiel

  1. Anu van Leeuwen

    Op 2 en 3 juni vind een groot shamanenfestival plaats in Haaren, brabant. Het festival is gratis toegankelijk voor bezoekers. Voor deelname aan o.a. de zweethutsessies, vuurlopen, trance reizen, klankenhealings etc. etc. betaalt men slechts 5 euro.
    Het festival is bedoeld om een grotere bekendheid te geven aan shamanisme, zij draagt een idealistische visie uit, delen is helen. In veel oude culturen was het gewoon om op bepaalde tiijden een pow-pow samenkomst, een gathering te houden waarin alle zaken die actueel waren werden gedeeld met elkaar. Wijsheden en healing werdens gedeeld. De onderlinge banden werden verstevigd, er werden reiningsrituelen uitgevoerd.
    Hiermee ingaand op de wererldwijde veranderingen op de gebieden van economie, millieu, sociaal cultureel en spiritueel gebied. Wijsheden en rituelen uit oude culturen en natuurreligieen waarvan sommige in een nieuwe vorm, worden aangeboden aan bezoekers van dit festival. Voor meer informatie over dit festival kunt u de website bezoeken, http://www.shamanartsociety.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>