De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van april 2008

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de hoogtepunten van april 2008.

Deze maand was er een zesdelige serie van filmpjes over hekserij te zien op Spiritualiteit.blog.nl, die ik had gevonden op YouTube. In tegenstelling tot eerdere blogs over hekserij leverde dit weinig negatieve reactie van sceptici op. Op dit blog werd er sowieso weinig op de filmpjes gereageerd, maar op linkdumpsites was men erg positief.

8 april was de verjaardag van Boeddha, die ca. 450 v. Chr. werd geboren als Siddhartha Gautama in Nepal. Om zijn verjaardag te vieren plaatste Spiritualiteit.blog.nl een tekstje, genaamd ‘Boeddha was ook maar een mens’.

In april onderging Indigo Radio een metamorfose. Het spirituele radiostation ging voortaan verder onder de naam Indigo Soulstation, met een geheel nieuwe uitstraling. Om dit te vieren werd er zelfs een reis naar Tibet weggegen.

Omdat ik dit jaar zwanger was, was ik veel bezig met de combinatie van spiritualiteit met zwanger- en ouderschap. Een artikeltje over het gebruik van Reiki bij zwangerschap werd in april zeer goed ontvangen door de bezoekers van Spiritualiteit.blog.nl.

Op 17 april streden de overgebleven kandidaten, Tessa van Rossen en Nicole Roozen, in de finale van het RTL-programma ‘Het Zesde Zintuig’ om de titel ‘Beste paranormaal begaafde Nederlander’. De Maassluisse Tessa van Rossen won deze titel.

Een bericht over Derek Ogilvie kreeg opnieuw veel reacties van bezoekers.Vooral veel positieve, maar ook weer een aantal negatieve. Communiceren met overleden zal waarschijnlijk altijd een onderwerp blijven waar over gedicussieerd wordt.

Lees ook:Tessa ‘Beste paranormaal begaafde Nederlander’
Lees ook:Zeeuwse heksen (4)
Lees ook:Zeeuwse heksen (5)
Lees ook:Zeeuwse heksen (6)
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van april 2007

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van april 2008

  1. Arianna

    Toch weer handig deze hoogtepunten! Ik ken deze website nog niet zo lang dus nu lees ik wat ik allemaal gemist heb! Het artikel over reiki en zwangerschap vind ik erg interessant!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>