Tessa ‘Beste paranormaal begaafde Nederlander’

Gisteravond won Tessa van Rossen de finale van het RTL-programma 'Het Zesde Zintuig'. De Maassluiser, die als kind al dingen zag die anderen niet zagen, mag zich nu de 'Beste paranormaal begaafde Nederlander' noemen.

De in Nederland ontwikkelde internationale succesformule 'Het Zesde Zintuig' test, aan de hand van een aantal opmerkelijke cases, zestien kandidaten die denken over paranormale gaven te beschikken.
Na het screenen van honderden mensen met een vermeend paranormaal talent, waren de beste zestien na een stevige beproeving geselecteerd om in acht afleveringen een spannende strijd met elkaar aan te gaan. Gisteravond streden de overgebleven kandidaten, Tessa van Rossen en Nicole Roozen, in de finale om de titel 'Beste paranormaal begaafde Nederlander'.

Tessa zag als kind al dingen die anderen niet konden zien. In eerste instantie voelde ze zich hier niet prettig bij en ze heeft zich er dan ook een lange tijd voor afgesloten. Op een gegeven moment besloot zij toch te gaan kijken wat zij met haar gave kon doen.

In haar eigen praktijk helpt Tessa als medium mensen die bij haar op consult komen. Dit doet zij door dingen te voelen en dingen te horen, maar ook indrukken sterk aan te voelen.
Toen de Maassluiser gevraagd werd voor het programma besloot zij mee te doen, "uit nieuwsgierigheid, maar ook om de mensen te laten weten dat er meer is."

Lees ook:Op zoek naar de beste ‘paranormaal begaafde’ Nederlander
Lees ook:Paranormaal.blog.nl onthult: Het Zesde Zintuig doorgestoken kaart?
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van april 2008
Lees ook:Cursus ‘Shamballa voor Kids van Nu’
Lees ook:Karima Chafia over haar mediumschap

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Tessa ‘Beste paranormaal begaafde Nederlander’

 1. Pingback: De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van april 2008 | Spiritualiteit

 2. annie

  Hai ik had een vraag ken ik een reding aan vragen

    /   Reply  / 
 3. jan

  Wat zo jammer is dat alles doorgestoken kaart is bij de tv en totaal niet zuiver,net als Derick en schar en peter van de hurk daar is ook genoeg over geschreven.
  En dan die kinderen gebruiken voor dat programma, misselijkmakend en zo’n kind heeft de rest voor zijn /haar leven een lidteken.
  Het is hetzelfde als die astrotv ik zap liever naar een goeie film.
  Echte medium’s komen niet op tv mijn mening als die geplaatst wordt maar dat zal wel niet ook allemaal doorgestoken kaart.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>