Spiritueel circus tijdens Rotterdamse Museumnacht

museumnacht2010De negende Rotterdamse Museumnacht op 6 maart 2010 wordt grootser dan ooit en belooft tot in het kleinste detail een zinderende totaalervaring te worden. Op straat wordt zelfs een zogenaamd spiritueel circus georganiseerd: CIRCUS SPIRITUS.
CIRCUS SPIRITUS is een intiem spiritueel circus met brandstof voor de geest. Geniet van acts voor een caleidoscopisch overzicht van spirituele rituelen van over de hele wereld want spiritualiteit is het verbindende element tussen culturen. De stalmeester vertelt over de spirituele waarde van de act van bijvoorbeeld een vuurspuwer, een dansende en trommelende Papoea, een Indiase Sadu, een dansende derwisj en een tai chi-act. Speciale Werelddrankjes zijn verkrijgbaar aan de circusbar. Aanvang 21.00 en 23.00 uur (duur ca. 3 kwartier). Bij slecht weer worden de verschillende korte acts in een kleine circustent op de Veerkade opgevoerd. 

Meer weten over de Rotterdamse Museumnacht? Kijk op de website.

Lees ook:Spiritueel circus tijdens Rotterdamse Museumnacht
Lees ook:Yoga in de dierentuin
Lees ook:Spiritueel Bewust met mandala’s op kunstpicknick
Lees ook:Spiritueel Ondernemers Netwerk
Lees ook:Videoclip daagt je uit vooroordelen opzij te zetten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>