De voorouders in het Sjamanisme

In het sjamanisme zijn de voorouders heel belangrijk; de wijsheid, de levenswijze en de ervaringen van voorouders worden altijd gedeeld met komende generaties. Over dit onderwerp organiseert Centrum De Quest op vrijdagavond 8 april een workshop.

“Een Indiaans gezegde is dat de wereld niet van ons is maar dat we haar lenen van onze kinderen en toekomstige generaties. Door deze manier van denken gaan de Indianen met zoveel respect om met de Aarde en de rest van de natuur”, vertelt Caroline van Centrum De Quest in Rotterdam. “De voorouders leren ons hoe we kunnen omgaan met het leven, de natuur, en de samenwerking hiertussen. Ze hebben ons veel te vertellen en willen dit ook doorgeven als we openstaan voor hun boodschappen”.

tijdens deze workshopavond van De Quest komen niet alleen de voorouders van de familiare lijn aan bod, maar ook de voorouders in het algemeen. Dit gebeurt op verschillende manieren, onder meer aan de hand van verschillende rituelen.
“Het wordt een boeiende avond met veel inzichten en boodschappen die we in ons dagelijks leven kunnen gebruiken”, belooft De Quest ons.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Centrum De Quest.

Zou jij het interessant vinden om meer over je voorouders te leren? Waarom wel/ niet?


Lees ook:Contact met de voorouders
Lees ook:Sjamanisme leren bij De Quest
Lees ook:Cursus Sjamanisme van De Quest
Lees ook:In je eigen kracht staan met Sjamanisme
Lees ook:Sjamanistisch Ritueel voor transformatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>