Het jaar rond met meditaties

Vanaf deze maand gaat er een nieuwe groep van start voor de cursus 'Het Jaar Rond in 8 stappen' van Benjamin Two Bears. De cursus is een transformatieproces aan de hand van meditaties volgens het keltische jaarwiel. De meditaties zijn bedoeld voor iedereen die meer lijn in zijn of haar leven wil brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, voor iedereen die meer zelfkennis wil krijgen en beter de levensdoelen wil bereiken.

Tijdens de acht bijeenkomsten worden de acht belangrijke stadia op het Keltische jaarwiel gevolgd, waarin alle stadia van groei in de natuur hun plek hebben verworven. "Het fungeert als een spiegel van het leven. Het dringt direct door tot de kern van ieder vraagstuk," laat Benjamin Two Bears weten. "En het leidt tot inzicht, duidelijkheid en besluitvaardigheid."
Ieder jaargetijde en elk moment op het jaarwiel wordt gebruikt om te reflecteren naar ieders persoonlijke groei.

Vanaf 20 oktober start de nieuwe groep deel I, in de regio Amsterdam. De 8 lessen worden verder elke twee weken in de avond gehouden.
Voor meer informatie over de meditaties en voor aanmelding contact op via e-mail: [email protected], of telefonisch: 040 84 431 17 / 06 30 577 751.

Lees ook:Start september: Het jaar rond met meditaties
Lees ook:Het jaar rond met meditatiecursus
Lees ook:Natuurbeleving in de Lente
Lees ook:Drummen voor Moeder Aarde
Lees ook:Natuurbelevingsdag in de herfst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>