Grootste internetportal voor Heksen

Altijd al geinteresseerd geweest in Hekserij? Dan is HeksOnline iets voor jou. Heks Online is nieuw en moet uitgroeien tot het grootste internetportal voor Heksen en andere geinteresseerden in Hekserij. Tot nu toe bestaat Heks Online uit een linkpagna met daarop de beste, meest betrouwbare en meest interessante links op het gebied van Hekserij èn een gratis maandelijkse nieuwsbrief.

De nieuwsbrief van Heks Online bevat al het laatste nieuws over Hekserij en alles wat hiermee te maken heeft, zoals: beurzen en evenementen, cursussen, opleidingen en workshops, open rituelen, heksengroepen en covens, boeken en nog veel meer. Door lid te worden van de gratis nieuwsbrief, blijf je dus op de hoogte van al het laatste nieuws op het gebied van Hekserij.

Heksonline heeft ook een eigen startpagina, waar je terecht kunt voor de beste, meest betrouwbare en meest interessante links op het gebied van Hekserij en paganisme. De pagina wordt goed bijgehouden en regelmatig ge-update, zodat je niets kunt missen.

Het is de bedoeling dat Heks Onlie uitgroeid tot het grootste portal voor heksen op het internet. Naast de nieuwsbrief en de startpagina, zal er binnenkort dan ook nog veel meer gebeuren. Wat dat is, dat blijft nog even geheim. Wil je op de hoogte gehouden worden? Wordt dan lid van de gratis maandelijkse nieuwsbrief van Heks Online.

De startpagina van Heks Online kun je hier vinden. Wil je je aanmelden voor de gratis maandelijkse e-mailnieuwsbrief (die via Yahoo wordt verstuurd)? Klik dan hier of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees ook:Heks Online heeft eigen url
Lees ook:Heks Online vanaf 1 november de grootste internetportal voor heksen
Lees ook:Heks Online vanaf vandaag de grootste internetportal voor heksen
Lees ook:Heks Online lanceert special over Gardner
Lees ook:Evenementenkalender voor heksen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>