Contact met dierbare overledenen

Heb je een vraag aan een overleden vriend of familielid waar je graag antwoord op wil? Dan is de thema-avond op donderdag 19 juli, bij het Triskal Healing Centre te Delft misschien wel iets voor jou. Dit keer kun je er contact maken met overledenen, tijdens een psychometrie-avond. Er zal die avond contact gemaakt worden (door middel van mediumschap/ psychometrie) met dierbaren die overleden zijn en zich nu in de Andere Wereld bevinden.

“Op deze avond zullen er boodschappen doorkomen vanuit de Andere Wereld”, aldus Marianne en Monique van Triskal. “Dit zullen persoonlijke boodschappen zijn, maar wellicht ook boodschappen voor iedereen gezamenlijk.

Er zal tijdens de thema-avond door middel van lichte trance en helderziende waarnemingen contact gemaakt worden met zielen vanuit de Andere Wereld.
Hiervoor hoef je geen foto’s of voorwerpen mee te nemen van degene waar je contact mee wilt. De waarnemingen zullen spontaan komen en kunnen niet worden opgeroepen of afgedwongen.

Meer weten over Triskal? Kijk dan eens op de website.

Heb jij ervaring met psychometrie?

Lees ook:Contact maken met overledenen
Lees ook:Psychometrie-avond in Delft
Lees ook:Contact met overledenen bij Triskal
Lees ook:Contact met de andere wereld via automatisch schrift
Lees ook:Boodschappen via automatisch schrift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>