Wie staat er achter jou?

Volgens Stichting De Heksenketel wordt ieder mens tijdens zijn of haar leven begeleidt door entiteiten, oftewel overleden personen. Op maandagavond 25 augustus organiseert dit spiritueel centrum te Dordrecht daarom een openbare avond, onder de titel 'Wie staat er achter mij?'.

Tijdens deze avond wordt er met jouw entiteiten gepraat en kun je te horen krijgen wat deze overleden persoon voor boodschap hebben voor jou. Vaak zijn deze entiteiten overleden familieleden. Wellicht kom jij er tijdens deze avond achter wie er achter jou staat.

De avond begint om 20:00 uur. Omdat elke bezoeker aan de beurt komt, is het nooit duidelijk wanneer een openbare avond van De Heksenketel eindigt. Iedereen die geinteresseerd is, is van harte welkom om langs te komen. Er is genoeg gelegenheid om vragen te stellen en je hoeft hiervoor geen voorwerpen of foto's mee te nemen.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Stichting De Heksenketel.

Lees ook:Paranormale beurs van De Heksenketel
Lees ook:Voorjaarsbeurs bij De Heksenketel
Lees ook:Ontwikkelingscursus voor je zesde zintuig
Lees ook:Paranormale activiteiten leren bij De Heksenketel
Lees ook:Nieuwe cursussen van de Heksenketel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>