Leylijnen bij jou in de buurt?

Leylijnen zijn energetische banen van energie waar de verschillende (zowel christelijke als heidense) volkeren al eeuwen lang hun heiligdommen op plaatsten. Dit is bij velen bekend en men denkt dan ook voornamelijk aan oude kerken en bijvoorbeeld Stonehenge. Maar wie weet.. misschien zijn er ook wel bijzondere krachtplaatsen bij jou in de buurt te vinden.

Leylijnen, aardstralen, krachtplaatsen… We weten allemaal wat het zijn, maar weten we ook waar je ze kunt vinden? Via de website Leylijnen.com kun je zelf op onderzoek uit.

Leylijnen.com gaat over leylijnen, aardstralen en soortgelijke energieën. Ook komen zaken aan bod die veel te maken hebben met deze energieën, voorbeelden hiervan zijn graancirkels, hunebedden, grafheuvels en het paranormale. Hierover is allerlei informatie te vinden op de website.

Ben je benieuwd naar leylijnen en andere energielijnen en krachtplaatsen? Op Leylijnen.com kun je terecht voor een overzicht van krachtige enrgielijnen, krachtplaatsen en heiligdommen in Nederland en Belgie. En als je zelf op onderzoek wilt, kun je lezen hoe je te werk gaat met een wichelroede.

Lees ook:Over krachtplaatsen en leylijnen
Lees ook:‘Gaia’s kracht’ – boekpresentatie, lezing, aardemeditatie en nog veel meer!
Lees ook:Namaste paranormale beurs
Lees ook:Dag van de Parapsychologie
Lees ook:Dag van de Parapsychologie

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Leylijnen bij jou in de buurt?

 1. adema o th

  Paranormaal.
  Een reactie heb ik niet, maar ik heb wel foto van
  elfen. Let wel geen namaak trucasie of iets van
  dien aard. Het gaat wel degelijk om elfen, die ik
  heb aan getroffen in de bossen van Gorloo in midden Drenthe vlak bij elp.Ik was zelf ook verbaasd over. Heeft u intresse stuur dan even een brichtje of bel o6 57 57 5839

    /   Reply  / 
  1. Irmgard Segerink

   Hoi, ik wil wel eens zien dat of die elven zijn. Ik vind niks onmogelijk en niks is wat het lijkt. Ik denk ook dat we in de toekomst contact leggen met natuurwezens. Denk je ook niet?

   Groetjes Irmgard
   [email protected]

     /   Reply  / 
 2. Karla

  Het valt me op dat meer mensen dat doen: zomaar hun adres en/ of telnr plaatsen op internet. Daar moet je wel mee uitkijken hoor!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>