Aarden en energetisch opladen

In deze nieuwe energie waar we ons sinds kort in bevinden, is het heel belangrijk om goed te aarden. Vaak zitten we de hele dag in onze gedachten en vergeten we dat we een lichaam hebben: een instrument dat ons signalen geeft en een feilloos instinct heeft. Door te aarden kun je weer contact maken met dat instrument, je lichaam. Dit kun je onder meer leren bij You May, tijdens de workshop ‘Aarden en energetisch opladen’.

Disbalans
We zijn omringt door allerlei ‘onzichtbare’ straling, zoals gsm’s, draadloos internet, tv’s, pc’s, etc. Die ons lichaam in disbalans brengt en niet meer kan ‘ontladen’. Waardoor stress veroorzaakt en dit kan weer leiden tot allerlei lichamelijke klachten, zoals slapeloosheid, burn out, etc.

Aarden
Door te aarden (letterlijk contact te maken met de aarde) en te focussen op de ademhaling is het mogelijk in contact te komen met je intuitie en innerlijke rust te creeeren. Het resultaat hiervan is dat je gecentreerd en helder in het leven staat.

De workshop ‘Aarden en energetisch opladen’ wordt gegeven op zaterdag 26 januari en op zaterdag 2 maart. Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je terecht op de website van You May.

Weet jij hoe je kunt aarden?

Lees ook:Themamiddag ‘Gronden en aarden’
Lees ook:Ontdek de voordelen van gronden
Lees ook:Vanavond aardingsavond bij Triskal
Lees ook:7 praktische tips om jezelf energetisch te aarden
Lees ook:Best gelezen spirituele blogs 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>