Contact maken met het Kleine Volk op de natuurbelevingsdag

Op 29 juli wordt in Limburg de natuurbelevingsdag georganiseerd. Wie op een heel nieuwe manier een dag in de natuur wil beleven en voor iedereen die al een keer een natuurbelevingsdag heeft mee gemaakt is er nu een vervolg.
De dag wordt georganiseerd in een prachtig natuurgebied op de grens met Duitsland, tussen Venlo wen Roermond.

Tijdens de natuurbelevingsdag wordt je meegenomen op een reis naar de natuurgidsen die weer contact willen maken met de mensen. Een bijzondere dag die vol staat met leringen en inwijdingen door Moeder Natuur. Verdieping in je contact met het kleine volk, ( welke bij sommigen beter bekend zijn onder de namen, elfen, gnomen, feeën, etc.), het bomenvolk en bovenal het contact met Moeder Aarde staat deze dag centraal.

De dag is van 10.00 uur tot 17.00 uur en wordt afgesloten met een maaltijdsoep. Men dient zelf een lunchpakket mee te nemen, evenals buitenkleding, wandelschoenen, pen en papier en wat te drinken.

Het wordt weer een intensieve dag waarbij wordt geadviseerd de avond vrij te houden om alle indrukken te laten bezinken en te integreren.

Voor aanmeldingen en informatie kun je een e-mail sturen naar [email protected] of bellen met 06-30577751.

Lees ook:Natuurbelevingsdag in de herfst
Lees ook:Natuurbeleving in de lente
Lees ook:Beleef de volheid van de natuur
Lees ook:Zomerse natuurbelevingsdag
Lees ook:Natuurbeleving in de Lente

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>