Mayawijsheid en Oneness Blessing in het Light Spirit Radiocafé

Donderdag 22 september zullen er tijdens de uitzending van het Light Spirit Radiocafé, dat wekelijks te beluisteren is via Connect it Radio op Internet, twee bijzondere interviews plaatsvinden. Interviews met Cle Burgers, over Oneness Blessing, en Elvira van Rijn, over haar de wijsheid van de Maya’s. Het Light Spirit Radiocafé wordt gepresenteerd door Jeroen Kumeling van Light Spirit.

Cle Burgers is Oneness trainer en spirituele gids. Zij geeft o.a. bewustzijnstrainingen en organiseert Oneness Blessing bijeenkomsten. Oneness Blessing (in Sanskriet ook wel Deeksha genoemd) is een overdracht van eenheidsenergie door middel van een simpele handoplegging op het hoofd. Deze eenheidsenergie zorgt voor een neurobiologische verandering in de hersenen. De delen van de hersenen waar het emotionele brein zit wordt gedeactiveerd; de vlucht en vecht respons, de stress, instinct, het zijn de oudste delen van de hersenen en het is in ieder van ons overactief. Het deel van de hersenen waar de eenheidservaring zit wordt geactiveerd. Je ervaart een geleidelijke afname van het gevoel van afgescheidenheid en een toename van verbondenheid met je bron, je medemens en met alles in de schepping. Het zorgt tevens voor het open bloeien van het hart en het indalen van het Hogere Bewustzijn.

Elvira van Rijn schreef het boek ‘Maya wijsheid voor je levenspad’. Dit is een handboek voor iedereen die bewust wil leven. Het is gebaseerd op oude wijsheid van de Maya’s uit Midden-Amerika die toegankelijk is gemaakt voor de tijd waarin wij nu leven. Een tijd die de Maya’s en veel andere indianenvolken al duizenden jaren geleden noemden in hun profetieën: een turbulente tijd van chaos, transformatie en herinneren wie je werkelijk bent.

Het Light Spirit Radiocafé is elke donderdag te beluisteren via Connect it Radio. Er bestaat ook de mogelijkheid om in te bellen en te reageren op de onderwerpen in de uitzending. Luisteraars kunnen in de uitzending meepraten via de chat en via skype. Het is een interactief programma waarin ook inzichtskaarten getrokken worden, levensvragen gesteld kunnen worden en ruimte is voor een luisterend oor. Niks is te dol en de diepgang wordt niet uit de weg gegaan.
Meer weten over dit radioprogramma en de inhoud ervan? Kijk dan eens op de website van Light Spirit.

Kende jij deze radiozender of dit programma al? Ga je ernaar luisteren?

Lees ook:Light Spirit Beurs in teken van gelijkheid en harmonie
Lees ook:Tweede Light Spirit Beurs in Bussum
Lees ook:Feestje van Light Spirit
Lees ook:Daisha over een nieuw Atlantis
Lees ook:Helderziende Waarnemingen Avond met medium Tresi Barros

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mayawijsheid en Oneness Blessing in het Light Spirit Radiocafé

  1. Inge

    Ik had nog nooit van die zender gehoord, toch maar eens ff luisteren.. Interessant lijkt me!

      /   Reply  / 
  2. Herman

    ik ga luisteren!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>