WNF organiseert Nacht van de Natuur

Op 28 september aanstaande organiseert het Wereld Natuur Fonds de ‘Nacht van de Natuur’. Tijdens deze conferentie zet het WNF nieuwe en innovatieve klimaatoplossingen in de schijnwerpers. Ook vindt een vooraankondiging plaats van de klimaatcampagne die het WNF vanaf november in Nederland zal voeren, inclusief een nadere toelichting op de samenwerking tussen de Rabobank en het Wereld Natuur Fonds.

Nieuwe Energie: we hebben het dagelijks nodig. Maar meer dan ooit is die nieuwe energie juist nu van levensbelang. Voor de bescherming van de natuur. Er is – letterlijk – een wereld te winnen als we durven te investeren in de ontwikkeling van nieuwe manieren van ondernemen en consumeren, in nieuwe energiebronnen en –technologie waarmee we klimaatverandering kunnen aanpakken.

Nieuwe energie: het Wereld Natuur Fonds en Forum 2020 bundelen er hun krachten voor en organiseren samen op 28 september de ‘Nacht van de Natuur’. Samen met relevante partners willen wij nieuwe energie geven aan het denken over de bescherming van de natuur en de rol van Europa, Europese ondernemingen, overheden en consumenten in dat proces. Het belooft een energieke en inspirerende bijeenkomst te worden!

(Bron: Wereld Natuur Fonds)

Lees ook:WNF: Klimaatalarm wetenschappers noopt tot actie
Lees ook:Vervolg actie Poolpixels van WNF
Lees ook:WNF: Tien natuurjuwelen krijgen het te warm
Lees ook:Koop een virtueel stukje Noordpool
Lees ook:WNF: ‘klimaatverandering is tegen te gaan’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>