Koorddanserweken in de Belgische Ardennen

De uitgever van Koorddanser, het maandelijkse agendamagazine voor bewustzijnsontwikkeling en spiritualiteit, gaat live. Dat wil zeggen: er wordt deze zomer een festival georganiseerd om haar lezer live te ontmoeten. En Koorddanser gaat dan ook live met lezers, auteurs, activiteiten en workshops.

De uitgeverij is een samenwerking gestart met VakantieAnders die in de zomer een festival van acht weken in de Belgische Ardennen (St-Vith) organiseert. In een goede sfeer en met tal van andere activiteiten die helemaal bij Koorddanser passen. Drie van die acht weken zijn nu Koorddanserweken (van 30 juni tm 19 juli).

Op dit inspirerende festival vol met spiritualiteit, creatie, expressie en bewustzijnsontwikkeling, gaat Koorddanser even 3-dimensionaal. Zodat gelijkgestemden elkaar in het echt kunnen ontmoeten.
Die Koorddanserweken lenen zich ook erg goed om inspiratie bij te tanken. Ewald Wagenaar, hoofdredacteur & uitgever van Koorddanser, is er die drie weken ook voor zijn eigen vakantie en ik geeft dan enkele workshops. Als één van de velen: want er zijn veel meer workshop- en cursusgevers die er ook hun vakantie komen vieren en aan het festival bijdragen als co-creator. Een aantal van hen kon je eerder in het blad zien.

Wil je meer weten? Als je op deze link klikt (en vervolgens op ‘ok’) krijg je een download met een informatiebrochure. Daarin vind je een overzicht van álle VakantieAnders-weken (van 30 juni tm 24 augustus). Als gezegd: alleen de eerste drie zijn Koorddanserweken.

(Bron: Koorddanser)

Ga jij naar de Koorddanserweken?

Lees ook:Radio Indigo live vanuit het Eigentijdsfestival
Lees ook:Indigo Soulstation live vanuit het Eigentijdsfestival
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juni 2007
Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes
Lees ook:Het is weer tijd voor het Eigentijds Festival!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>