Indigo Soulstation live vanuit het Eigentijdsfestival

De spirituele radio- en televisiezender Indigo Soulstation zal komend weekend live te horen zijn vanaf het Eigentijds Festival, wat van 12 tot en met 15 juni gehouden wordt. Het festival is een ontmoetingsplaats geworden voor al diegenen die bezig zijn vorm te geven aan de thema's Kunst, Spiritualiteit en Natuur.

Uit alle bewegingen blijkt dat er sprake is van een ontwikkeling die vraagt om samenwerking en verbindingen. Niet voor niets spreekt men steeds meer over netwerken en nieuwe samenlevingsvormen. 
Vanuit die diepere motivatie is het festival jaren geleden al ontstaan. En nu zij in vorm en inhoud volwassen is geworden speelt ze een belangrijke bemiddelende en stimulerende rol naar al die krachtige individuen met hun eigen 'winkel en toko' om die ander weer te zien en te ontmoeten. Uit de hartverwarmende reacties van vele medewerkenden blijkt ook dat het festival voor hen een belangrijke ontmoetings-, expirimenteer- en samenwerkingsplaats is geworden.

Indigo Soulstation is er bij en zal vanaf woensdag 11 tot en met zondag 15 juni vanuit het festivalterrein uitzendingen verzorgen.

Lees ook:Radio Indigo live vanuit het Eigentijdsfestival
Lees ook:Indigo Soulstation hervat uitzendingen
Lees ook:Indigo Radio wordt Indigo Soulstation
Lees ook:YouTube kantaal voor Indigo Soulstation
Lees ook:Kerst vieren met Indigo Soulstation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>