Tweede Sjamanistisch festival belooft weer groot succes

Het gaat goed met de kaartverkoop voor het Sjamanistisch festival op 11 oktober. Dit grootste indoor sjamanistische festival werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd door Gaia Anca en was een groot succes. De voorverkoop van de kaarten voor het festival van dit jaar, gaat dan ook al hard.

Het is nog maar net juni en de kaartverkoop voor het Sjamanistisch festival in centrum Djoj op 11 oktober loopt al sneller dan verwacht. "Dat is eigenlijk ook niet zo gek", vertelt Caroline, een van de organisatoren. "Vorig jaar was het zo'n groot succes en het programma van dit keer belooft ook veel goeds! Een aantal Sjamanen en begeleiders die er vorig jaar ook bij waren komen naar rotterdam toen, maar er zijn uiteraard ook vele nieuwe workshops en lezingen te bezoeken." Het volledige programma wordt een aantal weken voor het festival bekend gemaakt.

Wie naar het grootste indoor Sjamanistisch festival wil komen in Centrum djoj te Rotterdam, kan kaarten bestellen via de website van Gaia Anca.

Lees ook:Tweede Sjamanistisch festival belooft weer veel goeds
Lees ook:Grootste Indoor Sjamanistisch Festival
Lees ook:Gaia anca organiseert grootste Indoor Sjamanistisch Festival
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van oktober 2007
Lees ook:Volle Maanviering van Gaia Anca

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>