De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juni 2007

Van elke maand van het afgelopen jaar heb ik de leukste, belangrijkste of meest spraakmakende punten nog eens voor je op een rijtje gezet. Nu de Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van juni 2007. 

Spiritualiteit is groeiende in Nederland. Dat berichtte Spiritualiteit.blog.nl begin juni van dit jaar. Uit onderzoek van Motivaction en WRR bleek dat er sprake is van een groeiende groep mensen die openstaat voor yoga, bewustwording en spiritualiteit. Uiteraard goed nieuws vor dit blog!

Van 7 tot en met 10 juni werd in 2007 weer het Eigentijds Festival georganiseerd. fDit is een festival dat in de loop der jaren een ontmoetingsplaats geworden voor al diegenen die bezig zijn vorm te geven aan de thema's Kunst, Spiritualiteit en Natuur. Extra bijzonder dit jaar was dat Spirituele Radioomroep Indigo erbij was om het Eigentijds Festival live te verslaggeven.

In Engeland was er in juni ophef over een computerspel. De Anglicaanse kerk overwoog om juridische stappen te nemen tegen Sony. In een spel van het bedrijf, genaamd Fall of Man, kan men schieten op mensen die zich in de kathedraal van Manchester bevinden. Reden genoeg voor de kerk om het spel uit de schappen proberen te krijgen.

De spirituele Club Rishis hield op 30 juni 2007 haar grand opening in Mercurius te Amsterdam. De dag stond in het teken staan van ‘Open je hart´ en de opening bestond uit een dagprogramma en een avondprogramma, waarbij, kenmerkend voor Club Rishis, spiritualiteit en clubbing ekaar tegemoet kwamen.

Lees ook:Anglicaanse kerk tegen computerspel
Lees ook:30 juni: Grand Opening Club Rishis in Mercurius
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van mei 2008
Lees ook:Rishis & Sensual Sushi
Lees ook:Kom… en vier het leven: Eigentijds Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>