Geluksles op school

Op 5 oktober, de Dag van de Leraar, schenkt 365 Dagen Succesvol hun geluksformule aan alle leraren in Nederland. Op dezelfde dag staken leraren massaal voor een eerlijk salaris en minder werkdruk. Leraren die elke dag weer het verschil maken voor de jeugd en daarmee de toekomst. Om hen te steunen in deze belangrijke taak en de onderwijsdruk te transformeren naar onderwijsgeluk hebben we 365 Dagen Succesvol Onderwijs opgericht en deze online cursus ontwikkeld.

geluksles

[Copyright beeld: Couleur via Pixabay]

Een miljoen kinderen geluksles op school

De missie van 365 Dagen Succesvol Onderwijs is dat in 2025 een miljoen kinderen de geluksformule voor het leven op school leren, gewoon van hun leraar. En daarom stelt 365 Dagen Succesvol Onderwijs vanaf volgend schooljaar de meest inspirerende, interactieve en creatieve lessen gratis ter beschikking voor alle leraren op de basisschool, middelbare school en het mbo. Deze gelukslessen zullen dit schooljaar worden ontwikkeld. Dit gebeurt samen met een ontwikkelgroep, pilotscholen en online braindumps, waarin iedereen mee kan denken. Zo wordt er een beweging gecreëerd waar niet het systeem, maar het geluk van de leraar en leerling centraal staat.

En waarom doet 365 Dagen Succesvol dit? ‘Zodat je het belangrijkste op school leert!’ aldus Arjan Vergeer. ‘En elk kind leert een leven te creëren waarvan het gelukkig wordt’, vult projectleider Rianne van Lagen hem aan.

Een gelukkige klas begint bij de leraar

Als leraar leef je voor en geef je door. Daarom krijgen alle leraren die zich aanmelden vanaf 5 oktober gratis de online cursus: ‘Van onderwijsdruk naar onderwijsgeluk’. Tijdens de cursus krijgen ze toegang tot de geluksformule van 365 Dagen Succesvol, ontwikkeld door David de Kock en Arjan Vergeer. Duizenden mensen volgden een programma van 365 Dagen Succesvol, werken inmiddels met deze formule en veranderen met behulp ervan hun leven.

Rianne van Lagen vertaalde de geluksformule, samen met verschillende leraren, naar de onderwijssituatie. Wat vinden zij belangrijk om hun leerlingen mee te geven? En wat weerhoudt hen ervan dit ook daadwerkelijk te doen? Welke invloed hebben zij zelf hierop? Kortom: Waar verlangen ze echt naar en hoe kunnen zij hun verlangen waarmaken, zodat zij meer onderwijsgeluk ervaren? Leraren gaan samen aan de slag: In 12 praktische stappen pakken ze het eigenaarschap weer terug. In hun leven en voor de klas!

Aanmelden voor de cursus

Leraren die de cursus willen volgen en alle mensen die mee willen ontwikkelen of op de hoogte willen blijven, kunnen zich gratis aanmelden op: 365dagensuccesvol.nl/onderwijs

Nederland het gelukkigste land ter wereld
De missie van 365 Dagen Succesvol is: Nederland het gelukkigste land ter wereld. Om dat te realiseren geven David de Kock en Arjan Vergeer (online) masterclasses en seminars, schrijven boeken, artikelen en een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad over hoe je een gelukkig leven leidt. David en Arjan horen bij de invloedrijkste denkers van Nederland over geluk en succes. Het Parool plaatste hun in het rijtje Paulo Coelho, Deepak Chopra en Brené Brown. Van hun boeken, 365 Dagen Succesvol en 365 Dagen Succesvol in de Liefde, zijn meer dan 70.000 exemplaren verkocht. En met 245.000 leden is hun Facebook-community een van de grootste in Nederland op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

365 Dagen Succesvol Onderwijs is hun nieuwste project. Onder leiding van Rianne van Lagen, wordt de geluksformule naar het onderwijs gebracht, als cadeau, om iets terug te geven aan de maatschappij.

Lees ook:Mindfulness in opkomst op Amerikaanse scholen
Lees ook:Vanavond in Qir: over Wereldleraar Maitreya
Lees ook:Eckhart Tolle cadeau bij Civas
Lees ook:Primeur in Nederland: Online cursus in Business & Spiritualiteit
Lees ook:Lichter leven in 30 dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>