Spiritueel in Nepal, alleen voor vrouwen

Miep Grijpma & Marion van de Voorde organiseren in november, samen met HT Wandelreizen, een spirituele reis naar Nepal, bedoeld voor vrouwen. Tijdens de reis maak je contact met de prachtige natuur in Nepal en natuurlijk met haar spirituele wortels. HT Wandelreizen: "We gaan lopen in de paradijselijke wouden en door de adembenemende valleien van de Langtangvallei, soms passeren we tempels en kloosters met om ons heen de hoge, sneeuwwitte toppen van de Himalaya."

tijdens de reis naar Nepal wordt er eerst een bezoek gebracht aan de hoofdstad Kathmandu. "Lopend door de smalle straatjes verwonder je je over het zo anders zijn van deze wereld: marktjes, tempeltjes en offerplaatsen, de drukte, geuren en kleuren en ook de armoe maken veel indruk op je," zegt de reisorganisatie hierover.

Na een dag in de bus worden er maar liefst zestien dagen in de prachtige natuur van Nepal doorgebracht. Deze natuurtocht zullen zorgen voor rust en inspiratie.

Aan het Vakblad voor Spirituele Ontwikkeling legde Miep Grijpma uit, waarom de reis alleen voor vrouwen is en niet voor mannen. "Het is goed om soms alleen met vrouwen te zijn, net zoals het goed voor mannen is om soms alleen met mannen te zijn. Geen afleiding, geen spelletjes, maar met elkaar je eigen kracht ontdekken en uitbouwen en elkaar steun geven. Daarna zijn de mannen weer erg welkom!"

Meer weten? Kijk op de websites van Mooie Morgen en HT Wandelreizen.

Lees ook:Het boeddhisme ‘live’ ervaren in Tibet en Nepal
Lees ook:Stress bij mannen en vrouwen ander effect
Lees ook:Spiritueel-special in Cosmopolitan
Lees ook:Er moet meer geknuffeld worden
Lees ook:Spirituele reizen met Erica Terpstra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>