Spirituele reizen met Erica Terpstra

Erica Terpstra gaat voor omroep Max op reis naar exotische oorden om daar wijze mannen en vrouwen te interviewen. Zo sprak ze in haar programma ‘Erica op Reis’ met de opperMayapriester in Guatemala, monniken in Bhutan en andere spiritueel leiders en heelmeesters uit o.a.  Swaziland, India en Mali. Gratis dagblad Sp!ts wijdt vandaag een artikel aan de oud-staatssecretaris en ex-zwemsters en haar nieuwe reisprogramma.

Een spiritueel reisprogramma was altijd al een droom van Erica Terpstra, laat Sp!ts weten. In ‘Erica op Reis’ gaat zij gesprekken aan met spirituele en wijze mensen en stelt hen levensvragen voor. Ook maakt ze kennis met en ervaart ze zelf de lokale rituelen en gebruiken. Zo zul je haar tijdens haar zes reizen zien met een enorme slang om haar nek, bij een waarzegster die Erica een halve struik op haar hoofd zet, maar ook aan het snuiftabak op een lokale markt.

In januari werd er een proefaflevering van ‘Erica op Reis’ uitgezonden, die inclusief de herhaling ruim twee miljoen kijkers trok. Als het programma zo populair blijft is de kans groot dat er nog een tweede reeks afleveringen zal komen.

Erica zegt tijdens de opnames één keer een echt mystiek moment te hebben beleefd, in de grootste moskee ter wereld. Hier voelde zij zich ‘echt, echt dik verbonden met de kosmos’, vertelt ze aan Sp!ts.

‘Erica op Reis’ wordt vanavond uitgezonden op Ned. 1 om 22.10 uur.

Ga jij kijken naar ‘Erica op Reis’?

 

Lees ook:Erica Terpstra bij de Dalai Lama
Lees ook:De ParaVisie Awards 2011 zijn uitgereikt
Lees ook:Vinyasa yoga op het strand
Lees ook:Ook stichting Skepsis wil verbod op ‘paranormale tv-programma’s’
Lees ook:Videoclip daagt je uit vooroordelen opzij te zetten

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele reizen met Erica Terpstra

  1. Pingback: Erica Terpstra bij de Dalai Lama | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>