Een magische reis naar Mexico

PalenqueIn 2007 biedt Magical Tours aan om een magische reis te maken naar Mexico en daar op zoek te gaan naar het verloren rijk van de Maya´s, met een rondreis door Yukatan. Ook kun je genieten van de schitterende natuur en parelwitte stranden èn is er de mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen en walvishaaien.

De reis begint bij de schitterend witte stranden van Tulum. De oude Mayastad Tulum (12e-13e eeuw) is een van kleinere antieke steden van Mexico, maar zeker een van de mooiste. Tulum ligt aan de kust, en vanaf de ruïnestad heb je een weids uitzicht over het azuurblauwe water. De ommuurde stad strekt zich in de lengte uit over de rotsen langs de zee en was een belangrijk religieus centrum en een belangrijke handelsplaats van de Maya’s.

Ook reist men onder andere naar Palenque, een stadje op de grens van het laagland van Yucatán en de Lancadón-jungle van Zuid-Mexico. Acht kilometer buiten Palenque liggen de beroemde ruïnes van Palenque. De ruïnes van Palenque kregen vooral bekendheid toen in een van de piramides, de Templo de las Inscripciones, in 1952 een geheime gang werd ontdekt die leidde naar de grafkamer van een Maya-priesterkoning.

Voor meer informatie over deze reis, kun je kijken op de website van Magical Tours.

Lees ook:Spirituele vakanties
Lees ook:Mayavoorspelling 2012 marketingbedrog?
Lees ook:Laat je inwijden in de mysterieen van Egypte
Lees ook:Seksuele yoga als dagelijks ritueel
Lees ook:Arrestaties na verbranden ‘heksen’ Kenia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>