Laat je inwijden in de mysterieen van Egypte

Altijd al geinteresseerd geweest in Egypte en de oude Egyptische mysterieen? Dan is Ancient Egypt Tours echt iets voor jou! Deze touroperator organiseert verschillende soorten reizen naar Egypte, waaronder heuse inwijdingsreizen.

Ancient Egypt Tours organiseert twee verschillende inwijdingsreizen, een met een inwijding in de grote piramide van Cheops en een met een inwijding in de mysterieen van de Godin Sechmet.

Volgens de touroperators is de beste manier om iets van de kracht van de piramide van Cheops te ervaren, in stilte. De inwijding in de piramide biedt volgens hen de mogelijkheid om contact te maken met de ware essentie, datgene wat men werkelijk is. Ook zullen de deelnemers ontdekken waar hun unieke talenten liggen en zal men een "wonderschone alchemie van geluid" ervaren, door verschillende hymnes uit te voeren in de koningskamer.

De inwijding in Sechmet is bedoeld voor vrouwen die een speciale band voelen met deze Godin. Sechmet is een van de oudse Godsvormen, haar naam betekent ‘de krachtige’. “Zij is de Vrouwe van de Plaats van het Begin van de Tijd, de Ene die was voor de Goden waren, de Grote Godin van Magie. Zij is de eerste en hoogste scheppende kracht. Als echtgenote-zuster van Ptah, vormt zij samen met hun zoon Nefertem de triade van Memphis.”
Tijdens deze reis maakt men kennis met de Godin Sechmet in haar tempel en leert men een rituaal uit tevoeren en te ervaren. Sechmet wordt elke dag, door middel van een rituaal, begroet in haar tempel. De inwijding duurt vijf dagen.

Wie meer wil weten kan een kijkje nemen op de website van Ancient Egypt Tours.

(Bron illustraties: Ancient Egypt Tours)

Lees ook:Laat je opleiden tot priesteres
Lees ook:Het pad van de Godin volgen
Lees ook:Godin: Athena
Lees ook:Volg het Pad van de Godin
Lees ook:Het Pad van de Godin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>