Drummen voor Moeder Aarde

Op zaterdag 29 december is er vanaf 20:00 uur een Healing Drumcirkel voor Moeder Aarde gepland in het cultureel centrum 'De Boerderij' te Breugel. Dit gebeurt onder leiding van Benjamin Two Bears en iedereen met een Healing Drum, een Sjamanentrommel, Djembé of handtrommel is van harte welkom om mee te komen drummen.

"Tijdens de Healing Drumcirkel wordt er gedrumd en getrommeld voor Moeder Aarde en voor onszelf," laat Bejamin Two Bears weten. "Na alles wat wij van de Aarde hebben ontvangen maar ook bruut hebben genomen, willen wij haar op deze wijze iets van haar kracht terug geven."

Iedereen met een eigen drum of trommel mag deze meenemen en met de Healing Drumcirkel meedoen, maar ook zonder instrument is men welkom om te genieten van de helende trilling. Bovendien helpt iedereen met een positieve intentie ook mee om dit tot stand te brengen, laat Benjamin Two Bears weten.

Na de Healing Drumcirkel voor Moeder Aarde is er een pauze, waarna er gedrumd gaat worden voor de deelnemers zelf.

De entree is € 7,50 inclusief koffie en thee. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Benjamin Two Bears, via [email protected] of 06 30 57 77 51.

Lees ook:Healing drumcirkel voor Moeder Aarde
Lees ook:Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:27 april Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:Healing Drumming Circle op 1 juni
Lees ook:Healing Drumming Circle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>