Healing Drumming Circle

Op vrijdag 11 mei wordt er weer een Healing Drumming circle georganiseerd voor Moeder Aarde. Dit gebeurt in Alphen, Noord Brabant, onder leiding van Benjamin Two Bears en in samenwerking met verschillende drumcirkels.

De Healing Drumming circle vindt plaats vanaf 20:00 uur. Iedereen die geinteresseerd is en in het bezit is van een Healing Drum, een Sjamanentrommel, Djembé of handtrommel, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze Drumming circle. Maar ook zonder instrument ben je van harte welkom om van de helende trillingen te genieten.
Er wordt deze middag gedrumd en getrommeld voor Moeder Aarde, voor Vrede en voor de mensen zelf. De hartklop van Moder Aarde zal worden versterkt met de drum en via de diepe klanken zal men zich opnieuw kunnen verbinden met de kracht die de mens draagt, voedt en indpireert.

"Na alles wat wij van de Aarde hebben ontvangen, maar ook bruut hebben genomen, willen wij haar op deze wijze iets van haar kracht terug geven," zegt Benjamin Two Bears, die de drumcirkel zal gaan leiden. "We geven op deze wijze aan dat we dankbaar zijn."

De Drumming Circles worden gehouden op de locatie van Reiki & Massage Studio van Annemie Peters.

Voor meer informatie kun je terecht bij Benjamin Two Bears, via e-mail: [email protected], of telefonisch: 06-30577751.

Lees ook:Healing Drumming Circle op 1 juni
Lees ook:Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:27 april Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:Drummen voor Moeder Aarde
Lees ook:Healing drumcirkel voor Moeder Aarde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>