Healing drumcirkel voor Moeder Aarde

Zondagmiddag 30 juli is er een grote helaing drumcirkel onder leiding van Benjamin Two Bears. Er zal deze dag worden getrommeld voor Moeder Aarde en de mensen die haar bewonen. Iedereen met een Healing Drum, een Sjamanentrommel, Djembé of handtrommel wordt gevraagd om deze mee te nemen en op deze middag mee te doen voor dit doel.

Benjamin Two Bears: "Na alles wat wij van de Aarde hebben ontvangen maar ook bruut hebben genomen willen wij haar op deze wijze iets van haar kracht terug geven." Daarnaast drumt men deze middag ook voor zichzelf, voor heling en nieuwe inzichten. Ook als je geen drum of trommel hebt ben je welkom om van het geluid en de trillingen van de Healing Drumcirkel mee te genieten. "Door de positieve intentie helpen ook deze mensen mee om dit tot stand te brengen," laat Benjamin weten.

De drumcirkel vindt plaats op het Philips de Jongh park in Eindhoven, een park dat in het begin van de vorige eeuw is aangelegd en waar heel bijzondere beuken in zeer krachtige formaties staan.

Nadere informatie is op te vragen via e-mail: [email protected] of je kunt bellen met 06-30577751.

Lees ook:Drummen voor Moeder Aarde
Lees ook:Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:27 april Healing Drum Circle voor Moeder Aarde
Lees ook:Healing Drumming Circle
Lees ook:Healing Drumming Circle op 1 juni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>