Spirituele workshops in Glastonbury met inwijding in Stonehenge

Dit jaar zal Annelies Hoornik op zondag 18 en maandag 19 mei spirituele workshops in Glastonbury verzorgen en inwijdingen in de binnencirkel van Stonehenge geven.

De bezoekjes aan Glastonbury en Stonehenge zijn altijd weer bijzonder, vooral omdat het stadje erg spiritueel en volledig new age is en je er naar hartelust kan winkelen voor boeken en leuke dingen, het aanbod is vele malen groter dan in Nederland. "Het is steeds weer feest om door al die winkeltjes te scharrelen en zo veel nieuws te zien", vertelt Annelies Hoornik op haar website.

Zondag 18 mei zal Annelies een intuïtieve engelen workshop geven. Tijdens deze dag ontmoeten de deelnemers hun beschermengelen en de aartsengelen en zal men tijdens een geleide helende visualisatie boodschappen ontvangen van elk van deze engelen. Die engelenboodschappen worden uitgewerkt en er wordt op creatieve wijze een aandenken gemaakt, dat men later weer kan gebruiken als je eigen orakel. In de avond volgt er een engelen initiatie in de binnencirkel van Stonehenge rond zonsondergang.

Op maandag 19 mei is er een Reikidag, die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Zondagavond 18 mei zal er voor iedereen een Reiki inwijding in de binnencirkel van Stonehenge zijn op het niveau dat je hebt. Op Maandag zal in de workshop kort op de basis ingegaan worden. Er wordt gewerkt op de intuïtieve manier en met Japanse technieken, met name de byosen wordt dieper behandeld en geoefend.
Annelies heeft sinds haar workshops bij Frank Arjava Petter en Tadao Yamaguchi altijd met veel plezier met de byosen en andere Japanse technieken gewerkt en gezien hoe bijzonder veel het voor de klant doet. Wanneer je gewend bent op de westerse manier Reiki te geven dan zal deze workshop zeker veel nieuws te bieden hebben.

(Bron: Annelies Hoornik)

Lees ook:Cursus Engelen ontmoeten
Lees ook:Neem een kijkje in 2008 met een Engelen Jaar Reading
Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:Dutch Angel Day 2011
Lees ook:Dutch Angel Day 2010 komt er weer aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>