Neem een kijkje in 2008 met een Engelen Jaar Reading

Deze donkerste maanden van het jaar nodigen uit om naar binnen te keren en bij jezelf te rade te gaan hoe je jaar is geweest en wat er dit komend jaar in het verschiet ligt. Met het nieuwe jaar komen nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om weer het beste uit jezelf te halen. Het is een uitgelezen moment om de engelen te vragen je inzicht in het komend jaar te geven door een Engelen Jaar Reading te laten doen.

Annelies Hoornik, een door Doreen Virtue PhD gecertificeerd ANGEL THERAPY PRACTITIONER®, heeft haar agenda in december vrij gemaakt om rond de kerst Engelen Jaar Readings te kunnen geven. Hierin blikken de engelen alvast vooruit in het nieuwe jaar voor je en geven je hun liefdevolle inzichten en adviezen.
Samen met de engelen worden alle maanden bekeken. Per maand zal er een thema naar voren komen en er zal ook duidelijk een lijn naar voren komen die door het jaar heen belangrijk voor je zal zijn. Door de adviezen van de engelen in gedachten te houden en positief het nieuwe jaar in te stappen kan je van 2008 een geweldig jaar maken.

Als je geinteresseerd bent in een Engelen Jaar Reading voor jezelf of wellicht om cadeau te geven met de kerst, dan kun je kijken op de website van Annelies Hoornik.

Lees ook:Cursus Engelen ontmoeten
Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:Spirituele workshops in Glastonbury met inwijding in Stonehenge
Lees ook:Dutch Angel Day 2011
Lees ook:Dutch Angel Day 2010 komt er weer aan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Neem een kijkje in 2008 met een Engelen Jaar Reading

  1. Truus Baaij

    Iedere engel heeft een duivelse kant.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>