Dutch Angel Day 2010 komt er weer aan

Zaterdag 11 september 2010 zal alweer de vijfde Dutch Angel Day worden gehouden in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de workshops tijdens deze dag is ‘Aartsengel Rafaël en zijn Helende Engelen’. “Elk jaar geven de Engelen aan waar ze met de bezoekers aan willen werken. Dit jaar willen ze tijdens workshop Helen op fysiek, emotioneel, mentaal en karmisch niveau”, laten organisatoren Annelies Hoornik en het Dutch Angel Day team weten.
“Dit betekent dat je Aartsengel Rafaël en zijn Helende Engelen van dichtbij leert kennen en met hen aan het werk gaat om zo oude kwesties los te laten en Heling te integreren. Dit geeft weer ruimte voor meer vreugde, gezondheid en liefde in je leven.”

Net als eerdere jaren zijn er stands en kan iedereen een korte gratis healing of reading ontvangen van het Engelenteam. Dit Engelenteam werkt tijdens de gehele dag bijzonder hard om de energie zuiver te houden zodat de bezoeker zich kan ontspannen en genieten van de Engelenenergie die de hele dag door voor hen werkt.

Ook dit jaar zal iedereen een gratis cd ontvangen met visualisaties die bij het thema van deze mooie dag passen, zodat je er thuis nog verder mee aan de slag kan gaan. Natuurlijk gaat ook weer 10% van de opbrengst van de dag naar stichting Doe een Wens.

Meer weten over deze bijzondere dag, of wil je je aanmelden? Kijk dan op de site van Dutch Angel Day.

Lees ook:8 september: Dutch Angel Day
Lees ook:Dutch Angel Day 2011
Lees ook:Engelen-therapie om blokkades op te heffen
Lees ook:Neem een kijkje in 2008 met een Engelen Jaar Reading
Lees ook:Lezing genezende energie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>