Geld en Nieuwe Maan

Vanavond in het programma 'Daisha Live!' op Indigo Radio, heeft presentatrice Daisha Bol het over het aantrekken vangeld tijdens nieuwe maan. "Geld en Nieuwe Maan is een uitstekende combinatie," laat zij weten. Een uitzending die er op is gericht om je financiële situatie te optimaliseren.

Als je altijd te weinig te besteden hebt, kan geld een obsessie worden. Toch is het belangrijk dat geld niet je meester, maar je dienaar is. "Geld is een middel om te verwezenlijken wat je wilt. Niet meer dan dat," stelt presentatrice Daisha Bol in de nieuwsbrief van Indigo Radio.

"Wanneer heb je genoeg geld? Kijk naar wat je verlangt in je leven en de waarde daarvan. Geld creëert eigenwaarde. Aan je geldstroom kun je zien hoe het met je eigenwaarde is gesteld." In de live-uitzending van vanovond, die om 20:00 uur begint, laat Daisha zien hoe je tijdens nieuwe maan geld kunt aantrekken om je verlangens te verwezenlijken.

(Bron: Nieuwsbrief Indigo Radio)

Lees ook:In contact met de Akasha Kronieken
Lees ook:Vanavond lekker dansen met Daisha Bol
Lees ook:Ontdek de Boeddha in jezelf
Lees ook:Daisha over een nieuw Atlantis
Lees ook:Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>