Daisha over een nieuw Atlantis

Morgenavond is er van 21:00 tot 22:00 uur weer een uitzending van Daisha's Spirituele Entertainment Live op Indigo Radio. Dit keer gaat Daisha het hebben over Atlantis. Niet alleen de oude, verborgen stad en haar beschaving komen aan bod, maar ook zal Daisha het hebben over het creeren van een Nieuw Atlantis.

Atlantis heeft miljoenen mensen door de eeuwen heen geïntrigeerd. Deze unieke wereld is de basis van onze beschaving. In deze tijd worden veel mensen herboren die in Atlantis hebben geleefd. Hun herinneringen zijn zeer waardevol voor deze nieuwe tijd.
Hoe kunnen we weer zo’n geweldig leven van vrede en verlichting bereiken? Hoe kunnen we samen een Nieuw Atlantis creëren?
Daisha vertelt over het leven in Atlantis, de spirituele gemeenschap met haar fascinerende kijk op de samenleving herleeft in deze live-uitzending!

Tijdens de uitzending kun je vragen stellen, via telefoonnummer: 0575 50 22 64, of via de chat op de site van Indigo Radio.

(Bron: Nieuwsbrief Indigo Radio)

Lees ook:Geld en Nieuwe Maan
Lees ook:Vanavond lekker dansen met Daisha Bol
Lees ook:Ontdek de Boeddha in jezelf
Lees ook:Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij
Lees ook:In contact met de Akasha Kronieken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>