In contact met de Akasha Kronieken

Vanavond in het programma Daisha op Indigo Radio brengt presentatrice Daisha de luisteraars in contact met de Akasha Kronieken. In de Akasha Kronieken ligt alles opgeslagen van wat ooit gedaan, gedacht of gezegd is. Informatie die voor eeuwig is opgeslagen in de aura van jou en ieder ander én van de aarde.

Je kunt het vergelijken met videofilms die over jouw huidige én je vorige levens zijn gemaakt. En films die gemaakt zijn over alles dat in de wereld gebeurt en gebeurd is. Alle gedachten en handelingen blijven voor eeuwig bestaan. Het wordt ook wel het collectieve geheugen genoemd.

Daisha heeft de gave om gegevens uit de Akasha Kronieken 'op te roepen'. Zij werkt in consulten en opleidingen vanuit deze Kronieken. En kan daardoor informatie over jou, en over anderen en de wereld, vertellen zonder dat ze je kent. Of zich zodanig op je afstemmen dat ze je de begeleiding kan geven die bij jou van nature past. Zelfs in (grote) groepen werkt Daisha met je op individuele wijze.

Luisteraars kunnen vragen stellen over het onderwerp, door tijdens de uitzending te bellen naar 0575 – 50 2264 of via de chat op de site van Indigo Radio. Het live programma met Daisha van 21 augustus 2007 is daarna nog een week, t/m 28 augustus, te beluisteren op de website, onder 'radioarchief'.

(Bron: Nieuwsbrief Radio Indigo)
(Bron illustratie: Radio Indigo)

Lees ook:Ontdek de Boeddha in jezelf
Lees ook:Vanavond lekker dansen met Daisha Bol
Lees ook:Daisha Bol in gesprek met de Spirituele Politieke Partij
Lees ook:Het gaat goed met IndigoRadio
Lees ook:Geld en Nieuwe Maan

1 Reacties // Reageer

One thought on “In contact met de Akasha Kronieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>