Ontdek de Godinnenkracht in jezelf

Vrouwen bezitten een mystieke oerkracht. Vaak wordt deze pas gebruik in tijden van nood, of ingezet tijdens een bevalling. Maar die oerkracht is continue voor ons beschikbaar. Het probleem is dat veel vrouwen deze kracht vaak niet zomaar durven te gebruiken. Tijdens een weekendworkshop 'Ontdek de Godinnenkracht in jezelf' te Orvelte, van Thema Travel leer je weer in contact te komen met de oerkracht die elke vrouw in zich heeft.

Tijdens de workshop wordt er gewerkt met deze oerkracht,om dezete kunnen inzetten. Thema’s tijdens het weekend zijn: passie, relaties, seksualiteit, intimiteit, kracht en kwetsbaarheid. Er wordt gekeken waar jouw specifieke krachten liggen en hoe en wanneer laat jij je ontkrachten. Wat heeft je moeder en haar moeder, en alle moeders, moeders zelfs onze grote Godin Gaia daar voor invloed op?

Ook familieopstellingen komen tijdens het weekend evenals diverse andere speelse workshops om voor inzicht en overzicht te zorgen, en de oerkracht en macht weer toe te kunnen eigenen.

Het weekend wordt begeleid door Yvonne Weeber, Astrologe en Polariteitstherapeute, gespecialiseerd in vrouwenvraagstukken en godinnenenergie. Voor meer informatie een aanmeldingen kun je terecht op de site van Thema Travel.

Lees ook:Vrouwelijke sensualiteit als levensenergie en krachtbron
Lees ook:Evenwicht in energie met Polariteitsmassage
Lees ook:Trainingsweekend “ik, jij & Wij”
Lees ook:Thema-avond Familieopstellingen bij De Sprong
Lees ook:Zwangerschapsdepressie behandelen met yoga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>