Evenwicht in energie met Polariteitsmassage

We bestaan allemaal uit energie. Die energie is opgebouwd in dualiteiten: mannelijke en vrouwelijke energie, jing en jang, geven en ontvangen… Wanneer we niet lekker in ons vel zitten zijn deze dualiteiten niet in balans. Door middel van Polariteitsmassage kunnen wij die balans weer herstellen. Dit kan in september, tijdens een heerlijk weekend ontspannend masseren in een prachtige omgeving.

Polariteit betekent evenwicht van energie.  De techniek van de Polariteitsmassage is een combinatie van allerlei technieken zoals shiatsu, klassieke massage en acupressuur. De masseur werkt niet ook niet alleen op het fysieke lichaam maar ook op het geestelijke en spirituele niveau. De chakra’s uitbalanceren en de aura reinigen horen hier ook bij.

Van 12 tot en met 14 septemer organiseert Thema Travel een prima weekend om kennis te maken met de techniek van Polariteitsmassage.
Het weekend wordt begeleid door Yvonne Weeber, Astrologe en Polariteitstherapeute. De deelnemers hoeven geen ervaring te hebben met massage, maar dat mag natuurlijk wel. Tijdens het weekend wordt er in een kleine groep gewerkt.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Thema Travel, of bellen met Yvonne Weeber: 0345-523486.

Lees ook:Ontdek de Godinnenkracht in jezelf
Lees ook:Spirituele verdieping in de Franse Auvergne
Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Chakra-reading en -healing bij Triskal
Lees ook:Innerlijke reis aan de hand van je chakra’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>