Je innerlijk verzorgen met Nei Yang

Op zondag 16 december organiseert het DoKi center de workshop ‘Nei Yang’ in Rotterdam Kralingen, bij Touch Pro. Nei Yang is het verzorgen en onderhouden van het innerlijk. Deze Nei Yang sessie werkt zowel vitaliserend als stabiliserend, maar ook regulerend voor de innerlijke organen en is ook lekker ontspannend.

Nei Yang
De Taoistische monniken hadden een heel stelsel van oefeningen en Qi Gongs voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Deze komen ook aan bod tijdens de Nei Yang workshop in december.
Andere onderdelen van deze workshop zijn DoKi oefeningen, enkele simpele, maar effectieve Qi Gongs voor preventieve gezondheid en loopmeditaties.

Loopmeditatie
De loopmeditatie is een klassieker in tal van spirituele tradities. Het vind zijn basis in de Qi Gong en 5 elementen en heeft een enorm verstillend karakter. Vooral voor mensen die ‘gewone’ meditatie wat lastig vinden is dit een welkom alternatief, maar ook een goede aanvulling voor ‘gevorderden’ in mediteren.

Meer weten of je aanmelden? Neem dan een kijkje op de website van DoKi Center.

Was jij al bekend met Nei Yang?

Lees ook:Al lopend mediteren
Lees ook:Test je sterke en zwakke kanten met de Vier Elementen Test
Lees ook:De Zeven Spirituele wetten van Yoga
Lees ook:Wat is Kerstmis?
Lees ook:Hoe leer je op de juiste manier te geven en te ontvangen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>