De Boommaan vieren in Delft

De Boommaan heeft als thema loslaten. Deze maan is een zeer bijzondere, daar er maar 7 keer in de 19 jaar een Boommaan kan worden gevierd.
Rond deze tijd is het belangrijk dat je je bewust bent van het feit dat de afstervende natuur nodig is om de aarde te zuiveren en weer vruchtbaar te maken voor de aankomende lente. De natuur sterft af en keert terug naar een periode van rust. Dat kun je zelf doen, maar ook aan de hand van een maanviering. Het Triskal Healing Centre te Delft organiseert a.s. donderdagavond 8 december een viering van de Boommaan.

Deze rust van de natuur is noodzakelijk om straks in de lente weer vol energie alles te kunnen laten bloeien en groeien. Ook wij hebben onze rustperiode nodig. We hebben de afgelopen cyclus gezaaid, we zijn gegroeid, we hebben mogen oogsten en nu is het tijd om alles wat nog vastzit en weg moet los te laten. Dit loslaten is nodig om ons goed voor te bereiden op de komende nieuwe cyclus. We zullen rust moeten nemen om weer genoeg energie te hebben om de nieuwe cyclus met vol vertrouwen en vol moed aan te gaan.

Ben je hierin geïnteresseerd en/ of zou je graag eens een maanviering mee willen maken? Dat kan onder andere donderdagavond 8 december bij Triskal te Delft.

Lees ook:De Boommaan, een bijzondere maan
Lees ook:De Maan van het Ontwaken
Lees ook:Vier de Bloedmaan in Delft
Lees ook:De oogstmaan vieren in Delft
Lees ook:Bescherming tijdens Volle Maanviering Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>