Offers brengen met de Maan van de Roos

Donderdag 14 juli kun je weer de Volle Maan mee vieren bij het Triskal Healing Centre te Delft. Het gaat dan om de Maan van de Roos of de Offermaan. De Maan van de Roos is de maan waarbij we iets kunnen offeren: iets opgeven om ruimte te maken voor iets nieuws. Er zijn altijd dingen in ons leven die we zullen moeten opgeven om iets anders te kunnen behouden of te creeren. Daar is het nu een goede tijd voor.

“Je kunt je voornemen om iets aan jezelf te veranderen, maar meestal zul je dan toch iets moet opofferen om deze nieuwe houding te krijgen”, laten Monique en Marianne van Triskal weten. “Dit zal vaak niet zonder slag of stoot gaan. Met vallen en opstaan zul je het uiteindelijk bereiken, maar dat vallen en opstaan kost je offers.
Met deze maan kun je een besluit nemen om iets te offeren om daardoor iets nieuws te kunnen ontvangen, maar zonder voorwaarden dan.”

Het offeren dat je bij deze maan kunt doen, kan soms best lastig zijn. Alles wat je tot nu hebt mogen ontvangen en hebt verkregen door heel hard te werken aan jezelf, kan iets zijn om te offeren. En dat laat men over het algemeen niet graag los..
Het vertrouwen dat je moet hebben in jezelf en in de Kosmos om datgene te offeren wat je al hebt ontvangen en daarmee je dankbaarheid uit te drukken (aan de natuur, de kosmos) voor hetgeen je al hebt verkregen is vaak moeilijk.
Marianne en Monique: “Probeer je controle los te laten en geen angst te hebben om het nieuwe te verwelkomen. Weet dat je er altijd sterker en krachtiger van zult worden!”

Wil je deze mooie en inense Maanviering met Triskal meevieren, dan ben je van harte welkom op donderdagavond 14 juli. Meer weten over deze of andere activiteiten van Triskal? Kijk dan eens op de website.

Lees ook:Vier de Maan van de Roos
Lees ook:De maan van de Roos
Lees ook:De Maan van de Roos bij Triskal
Lees ook:Vanavond Volle Maan-viering in Delft
Lees ook:Diep naar binnen kijken met de IJsmaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Offers brengen met de Maan van de Roos

  1. Karla

    Dat is interessant zeg, ik kan wel wat magie gebruik bij het neuwe begin wat ik tegemoet ga!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>