De maan van de Roos

Vanavond is het weer volle maan, het is de Maan van de Roos. Dit is de maan waarbij we iets moeten offeren. We moeten iets opgeven om ruimte te maken voor iets nieuws. Het Triskal Healing Centre te Delft organiseert vanavond een Volle Maan-ritueel waarbij dit thema centraal staat.

“Er zijn altijd dingen in ons leven die we zullen moeten opgeven om iets anders te kunnen behouden,” vertellen Marianne en Monique van Triskal. “Je kunt je voornemen om iets aan jezelf te veranderen, maar meestal zul je dan toch iets moet opofferen om deze nieuwe houding te krijgen.”

Dit zal niet zonder slag of stoot gaan, het kan erg moeilijk zijn om iets wat al lang vastzit bij je te veranderen. Met vallen en opstaan zul je het uiteindelijk bereiken, maar dat vallen en opstaan kost je offers. Triskal: “Met deze maan kun je een besluit nemen om iets te offeren om daardoor iets nieuws te kunnen ontvangen. Deze maan is ook uitermate geschikt om je dankbaarheid uit te drukken voor het feit dat de natuur weer zoveel overvloed geeft. Het offeren dat je bij deze maan kunt doen, kan soms best moeilijk en emotioneel zijn. Het zijn tenslotte toch dingen die al een lange tijd bij je horen, die je al een lange tijd hebt vast gehouden en waar je je veilig bij hebt gevoeld. Probeer je controle los te laten en geen angst te hebben om het nieuwe te verwelkomen. Weet dat je er altijd sterker en krachtiger van zult worden!”

Lees ook:Offers brengen met de Maan van de Roos
Lees ook:Vier de Maan van de Roos
Lees ook:De Maan van de Roos bij Triskal
Lees ook:Vanavond Volle Maan-viering in Delft
Lees ook:De oogstmaan vieren bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>