Aurareading en -healing bij Triskal

Ieder mens heeft een aura om zich heen. Een aura is een energieveld waarmee elk mens en ieder levend wezen omgeven is. Het is een trillend krachtveld waarin diverse subtiele krachtenvelden zijn gehuisvest die onze innerlijk gevoelens en emoties weergeeft. Door alle situaties die in ons leven op ons pad komen kan onze aura vuil worden en kan men er baat bij hebben om de aura te (laten) reinigen. Tijdens de thema-avond van Triskal Heling Centre te Delft op donderdag 17 juni kun je zelf aan de slag met het reinigen van je aura.

De aura is constant in beweging en kleuren wisselen elkaar af, afhankelijk hoe iemand zich voelt. Naast onze gevoelens zit binnen in de aura onze unieke onsterfelijke Ziel, het bovenmenselijke deel van ons leven waarmee we nauwelijks bewust in contact staan.

Tijdens de thema-avond van Triskal gaan de deelnemers zelf aan de slag met hun aura. Er wordt geleerd hoe je kunt voelen of je aura schoon of vuil is en hoe je deze kunt reinigen. Aan het einde van de avond is je energieveld weer in balans en heb je geleerd hoe je dit zo kunt houden. Dit zal een positief effect hebben op de manier waarop je in het leven staat en hoe je de situaties die op je pad komen zult ervaren en verwerken.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Je eigen aura reinigen
Lees ook:Aura reading en healing bij Triskal
Lees ook:Wat heeft jouw aura over jou te vertellen?
Lees ook:Ontdek de boodschap van jouw aura
Lees ook:Contact maken met je persoonlijke gids bij Triskal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>