Je eigen aura reinigen

Ieder mens heeft een aura om zich heen. Een aura is een energieveld waarmee elk mens en ieder levend wezen omgeven is. Het is een trillend krachtveld waarin diverse subtiele krachtenvelden zijn gehuisvest die onze innerlijk gevoelens en emoties weergeeft. Door alle situaties die in ons leven op ons pad komen kan onze aura vuil worden en kan men er baat bij hebben om de aura te (laten) reinigen. Tijdens de thema-avond van Triskal Heling Centre te Delft op donderdag 30 oktober kun je zelf aan de slag met het reinigen van je aura.

De aura is constant in beweging en kleuren wisselen elkaar af, afhankelijk hoe iemand zich voelt. Naast onze gevoelens zit binnen in de aura onze unieke onsterfelijke Ziel, het bovenmenselijke deel van ons leven waarmee we nauwelijks bewust in contact staan.

Tijdens de thema-avond van Triskal gaan de deelnemers zelf aan de slag met hun aura. Er wordt geleerd hoe je kunt voelen of je aura schoon of vuil is en hoe je deze kunt reinigen. Aan het einde van de avond is je energieveld weer in balans en heb je geleerd hoe je dit zo kunt houden. Dit zal een positief effect hebben op de manier waarop je in het leven staat en hoe je de situaties die op je pad komen zult ervaren en verwerken.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van het Triskal Healing Centre, kun je een kijkje nemen op de website.

(Bron: Triskal Healing Centre)

Lees ook:Aurareading en -healing bij Triskal
Lees ook:Wat heeft jouw aura over jou te vertellen?
Lees ook:Aura reading en healing bij Triskal
Lees ook:Ontdek de boodschap van jouw aura
Lees ook:Leer contact te maken met je gids

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Je eigen aura reinigen

  1. Fujaro

    Auralezen is je reinste boerenbedrog dat al decennia bezig is. Er zijn in de loop der jaren al verscheidene wetenschappelijke onderzoeken geweest. Alle met hetzelfde resultaat: vermeende auralezers scoorden daarbij niet beter (soms zelfs slechter) bij het detecteren van vermeende aura’s dan personen die nog nooit aura’s hadden waargenomen (zgn. doorway test).

    Ook de aurafoto, bekend van elke esoterische beurs, is je reinste bedrog. Een dubbelopname waarbij de middels een sensor gemeten huidweerstand omgezet wordt in de kleur van lichtdioden die in een krans rond het objectief van een camera zijn geplaatst.

    (zie Joe Nickell in “Aura photography: a candid shot.” in Skeptical Inquirer, 24(3), 15-17. jaargang 2000)

    Desondanks is het een markt die parasiteert op allerlei (semi)religieuze behoeftes, vaak met als enige onderbouwing: “er moet toch iets meer zijn.”

      /   Reply  / 
  2. Pastafarian

    Leveranciers van apparatuur verhuren hun machines en geven nadrukkelijk aan dat hun apparaten gebruikt kunnen worden om een beeld te fotograferen dat uit ziet als “een aura”.

    Natuurlijk waren zij zichzelf hier vrij van claims omdat ze anders glas hard liegen en ieder proces zouden verliezen. En dat is het niet waard.

    Aurafotografie is inderdaad boerenbedrog van de eerste orde dat mee profiteert van de oosterse invloeden die zijn komen overwaaien en gretig aftrek vindt bij afvallige katholieken met afkickverschijnselen.

    De resultaten zijn door de fotograaf te sturen, en niet door de gefotografeerde. Denk gerust aan de ring met de steen die je gemoedstoestand kan weergeven. Het is een thermometer. Niks magisch aan. Maar techniek werd en wordt wel vaker voor magie aangezien. *zwaait met aansteker*

      /   Reply  / 
  3. Anoniem

    Beste redactie,

    Misschien is het ook wel eens leuk om aandacht te besteden aan het Russisch meisje Natasha Demkina met haar röntgenogen. Dit kan je vinden als je naar de google pagina gaat en dan tik je gewoon in *het meisje met röntgenogen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>