Esoterische numerologie van het Pentagram

Het pentagram is een eeuwenoud symbool dat in veel beschavingen werd gebruikt. Rond het pentagram kunnen de getallen van iemands geboortedatum worden ingevuld, en geïnterpreteerd. In februari kun je hier meer over leren, tijdens een cursus ‘Esoterische numerologie van het Pentagram’.

In de cursus, die wordt georganiseerd door Tara Anka, krijg je stap voor stap inzicht in je talenten, je relaties, je werk, je manier van reageren in bepaalde situaties en je groei mogelijkheden. Het is een systeem dat veel verder gaat dan andere numerologische systemen.

Hoe meer we ons interesseren voor de wetten van de Natuur, hoe meer we gaan begrijpen dat er een systeem zit in het Universum, en dat wij op zoek zijn naar de sleutel die de geheimen kan ontsluiten. Tijdens deze cursus kun je leren om dit systeem zelf toe te passen, en zodoende jezelf en je omgeving beter te leren begrijpen.

De cursus bestaat uit drie zondagen in februari en wordt gegeven door Margreeth Noordam met assistentie van Anke Zack. Noordam heeft zelf gehad bij de Zwitserse Marcella Rudlinger.

Voor meer informatie over deze en andereactiviteiten kun je een kijkje nemen op de website van Tara Anka.

Lees ook:Het pad van de Godin volgen
Lees ook:Halloween vieren met Tara Anka
Lees ook:Halloweenviering te Rotterdam
Lees ook:Column Lunadea: Het Pentagram
Lees ook:Halloween vieren in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>