Het pad van de Godin volgen

Eeuwenoude wijsheid uit Godinnenculturen, vertaald naar de vrouw van de eenentwintigste eeuw. Dat is wat in het kort aan bod komt tijdens de cursus 'Het Pas van de Godin' van Tara Anka. Eind september zal deze zevendelige cursus weer van start gaan. Tijdens de cursus wordt er gewerkt met legenden, mythen en archetypen. De werkvormen waar gebruik van wordt gemaakt, komen uit het Sjamanisme, Hekserij en de Godinnentraditie.

"In de groep zal ieder haar eigen persoonlijke weg gaan in de veilige omgeving van de groep binnen de tempel," laat Anke Zack van Tara Anka weten. "Met zijn allen lopen we de paden van verschillende oude Godinnenculturen, die al door zoveel vrouwen gelopen zijn, op weg naar de Godin. De Godin is de levensbrengende kracht van het Universum. Maar in de loop der tijden verdween zij en werd vervangen door een mannelijk Godsbeeld. Om uiteindelijk terug te keren in de vrouwen van nu."

Volgens Anke geven we het vrouwelijke haar plaats terug in gelijkwaardigheid met de man, door verschillende Godinnen (weer) een plaatsje in je leven te geven.

In deze cursus kan men haar eigen unieke verbinding met een of meerdere Godinnen gaan ontdekken. Hiertoe wordt verbinding gemaakt met de aarde-, water- en maanenergie van de Godin, maar ook met de Godinnen van de vier elementen en de verschillende continenten.
Anke: "Vanuit deze verbinding ga je je eigen kernkwaliteiten herkennen en ervaren en maak je de Godin in jezelf vrij. We gaan door elke fase van de Godin, dus ook die van alle vrouwen. Om uiteindelijk uit te komen bij de Goddelijke bron in jezelf en je (zelf)inwijding."

Voor meer informatie over deze cursus of andere activiteiten van Tara Anka, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Volg het Pad van de Godin
Lees ook:Het Pad van de Godin
Lees ook:Halloweenviering te Rotterdam
Lees ook:Esoterische numerologie van het Pentagram
Lees ook:Beltaneviering in Rotterdam

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Het pad van de Godin volgen

 1. Hoi

  In de kleine lettertjes staat: bij naderende wereldoorlog worden alle cusussen afgelast…

    /   Reply  / 
 2. Karla

  Wat is dat nu weer voor een onzin?

    /   Reply  / 
 3. Pastafarian 555

  Ik denk gewoon Standaard Onzin. Dat herken ik intussen wel als ik het zie.

    /   Reply  / 
 4. Bridghed

  Het is altijd makkelijk te oordelen als je er (nog) niets van en over weet. Meld je aan, doe de cursus en oordeel na afloop. Het kennen van de Godinnen is voor elke heks een must! Maar ook voor alle druïden.

    /   Reply  / 
 5. Karla

  Goed gezegd, Bridghed: Eerst ervaren, dan pas oordelen!

  Groetjes en B*B,
  Karla

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>