Ontwikkelingscursus voor je zesde zintuig

Stichting De Heksenketel in Ridderkerk biedt voor ieder die zijn zesde zintuig graag wat meer zou willen ontwikkelen een zeer diverse ontwikkelingscursus. Allerlei vormen van helderziendheid komen tijdens de cursus aanbod. Zo leer je zelf contact maken met de andere zijde op verschillende manieren. Je zal merken welke manier het beste bij jou past en kunt deze kennis voor jezelf en andere mensen in je omgeving gaan gebruiken.

Naast helderziendheid bestaan er nog vele andere vormen, zoals helder weten, helder voelen, helder horen en helder ruiken. In de ontwikkelingscursussen van Stichting De Heksenketel leer je meer van deze vormen.

Dit doe je door het oefenen op diverse voorwerpen van mede cursisten. Onderwerpen als fotolezen, psychometrie, bloemlezen, handschrift lezen, wastekening lezen en praten met overledenen komen aan bod.

Daar De Heksenketel een stichting is betaal je niet veel voor de cursus, slechts 90 euro. Voor meer informatie en contact met Stichting De Heksenketel, kun je kijken op de website.

Lees ook:Paranormale activiteiten leren bij De Heksenketel
Lees ook:Voorjaarsbeurs bij De Heksenketel
Lees ook:Nieuwe cursussen van de Heksenketel
Lees ook:Paranormale beurs van De Heksenketel
Lees ook:Wie staat er achter jou?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>